Verhuisbedrijf Venray

Verhuisplannen? Als verhuisbedrijf staan wij voor u klaar in Venray en omgeving. Venray is een kleine stad in de provincie Limburg met ongeveer 28.700 inwoners. Als u van, naar of in Venray wilt verhuizen, schroom dan niet om onze hulp in te schakelen.

Op deze pagina vertellen we graag wat meer over onze diensten en werkwijze, zodat u een beter beeld krijgt van onze organisatie. MAK verhuizingen is al jaren een erkend verhuisbedrijf in de regio Venray. Maar ook in de rest van Nederland zijn wij actief als verhuisbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat iedere verhuizing anders is en een andere aanpak nodig heeft.

Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen. Van Venray tot aan Weert en van Roermond tot aan Kerkrade, onze ervaren verhuizers staan graag voor u klaar. U kunt via onze website snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten, wel duidelijkheid binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen van, in of naar Venray

Heeft u plannen om te verhuizen van, in of naar Venray? Bij een verhuizing komen een heleboel zaken kijken. De volledige inboedel moet worden ingepakt, vervoerd en weer uitgepakt. Hier gaat veel tijd en moeite in zitten. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de tijd heeft die nodig is voor een verhuizing. Met onze verhuistips wordt het inpakken wel alvast wat makkelijker. Wij hebben namelijk alles waar u tijdens het inpakken rekening mee moet houden op een rijtje gezet. Ook hebben we nog wat aanvullende tips opgesteld. Wilt u toch liever zoveel mogelijk werk uitbesteden en de hulp van een professionele en betrouwbare organisatie inschakelen? Dan staan wij als verhuisbedrijf graag voor u klaar in Venray. Met ons breed aanbod aan diensten kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van verhuizingen.

Onze diensten bij een verhuizing in Venray

We hebben eerder al benoemd dat we een uitgebreid aanbod aan diensten aanbieden. Hieronder geven we een korte impressie van deze diensten. Onze medewerkers zijn erg flexibel, dus heeft u een vraagstuk dat niet in het onderstaande lijstje staat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag op zoek naar een passende oplossing!

Particulier verhuizen

Wij helpen particulieren met diverse soorten verhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan budget verhuizingen, deel verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen, maar ook ontruimingen.

Zakelijk verhuizen

Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u onze hulp inschakelen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig en discreet om met privacygevoelige informatie tijdens uw bedrijfsverhuizing.

Opslag van uw inboedel

Uw inboedel tijdelijk opslaan? Dat kan in één van onze beveiligde opslagruimtes. Wij garanderen dat uw spullen veilig staan opgeslagen en worden bewaakt.

Transport van uw inboedel

Uiteraard moet uw inboedel naar het nieuwe adres worden vervoerd. Het ervaren team van ons verhuisbedrijf in Sittard (nabij Venray) zet zich in om uw spullen op een zorgvuldige manier van A naar B te vervoeren.

Losse services

Iedere verhuizing is anders, daarom bieden wij ook nog losse services aan. Denk hierbij aan het demonteren en monteren van spullen of het in- en uitpakken van dozen.

verhuisbedrijf Waalwijk

Volledige ontzorging

Bij een verhuizing in Venray is het belangrijk om uzelf goed voor te bereiden en om goed na te denken over wat er nog allemaal moet gebeuren en wat u nodig heeft voor de verhuizing. Wij nemen dit nadenken graag van u over. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten en hoe uw inboedel het beste kan worden ingepakt. Zo hebben we speciale dozen om schilderijen, boeken, flessen of kleding zorgvuldig in te pakken en te vervoeren. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat u allemaal nodig heeft. Op deze manier kunnen wij de juiste inpakmaterialen, maar ook de juiste diensten leveren.

Het zware werk kunt u uiteraard overlaten aan de professionals van ons verhuisbedrijf. Als in Venray uw inboedel veilig is ingepakt, zorgen wij ervoor dat deze veilig en snel naar de plek van bestemming wordt gebracht. Ook wanneer u naar omliggende plekken als Gennep of Eindhoven wilt verhuizen is dit geen enkel probleem! Al uw spullen zijn bij ons standaard verzekerd tot een maximum bedrag van €100.000. Wel een geruststellende gedachte, niet? Écht zorgeloos verhuizen, dat doet u met MAK verhuizingen.

MAK verhuizingen – verhuisbedrijf nabij Venray

Wij hopen dat wij u een beter beeld hebben gegeven van onze werkwijze en diensten. Transparantie en eerlijkheid vinden we erg belangrijk. Daarom zult u bij ons nooit verborgen kosten achteraf ontvangen. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u dan een overzicht van de totale kosten. Voor deze prijs kunnen wij u ontzorgen op het gebied van verhuizen. Bent u benieuwd wat wij als verhuisbedrijf nabij Venray precies voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.