Verhuisbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Dan bent u op de juiste plek beland. MAK verhuizingen mag dan wel gevestigd zijn in Sittard, maar wij staan ook klaar bij verhuizingen van, in of naar Eindhoven! Ons professionele verhuisteam helpt u graag om uw verhuizing zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Wij leiden uw verhuizing in goede banen, of het nu gaat om een grote verhuizing naar een villa, een studentenverhuizing of een seniorenverhuizing. Neem contact met ons op om de details van uw verhuizing te bespreken en wij stellen een persoonlijk verhuisplan op maat voor u op.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Diverse soorten verhuizingen in Eindhoven

Ons verhuisbedrijf biedt in Eindhoven allerlei soorten verhuizingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor particuliere verhuizingen, budgetverhuizingen, deelverhuizingen, seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen en ontruimingen. Of u nu naar een klein, hooggelegen appartementje in Eindhoven gaat verhuizen of naar een boerderij op het platteland, wij nemen de belangrijkste en zwaarste verhuistaken van u over en zorgen ervoor dat uw verhuizing tot in de puntjes wordt verzorgd.

Goedkoop verhuizen naar Eindhoven

Ook als u geen groot budget voor de verhuizing meer over hebt, kunnen wij u uithelpen. Wij bieden namelijk budgetverhuizingen en deelverhuizingen aan, waardoor u goedkoop kunt verhuizen naar Eindhoven. Bij budgetverhuizingen maken wij samen een plan voor een zo voordelig mogelijke verhuizing. U kunt in dat geval ook met een klein budget van onze hoogwaardige verhuisdiensten profiteren.

De budgetverhuizing lijkt een beetje op de Deel verhuizing. Bij de Deel verhuizing betaalt u uitsluitend voor de deeldiensten die u door ons wenst af te nemen. U krijgt hierbij de keuze om bepaalde spullen zelf naar de nieuwe woning te brengen en andere (bijvoorbeeld zware of moeilijk verplaatsbare) spullen door ons te laten verhuizen. Als u niet bang bent om zelf ook de handen uit de mouwen te steken en graag geld wilt besparen, dan is dit dé manier van verhuizen naar Eindhoven voor u. Op onze website vindt u meer informatie over de Deel verhuizing en de Budget verhuizing.

Naar Eindhoven verhuizen? Zie hier onze diensten

Ons verhuisbedrijf dat in Eindhoven actief is, biedt diverse diensten aan om uw verhuizing zo vlekkeloos te laten verlopen. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld de volgende diensten:

Verhuisdozenservice

Het verhuizen begint natuurlijk allemaal bij het inpakken van al uw spullen. Boeken, kleding, keukengerei, badkamerartikelen – waar gaat u het allemaal laten? Ons verhuisbedrijf levert bij u in Eindhoven alle benodigde inpakmaterialen. Zo voorzien wij u van meer dan genoeg verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie. Naast gewone verhuisdozen, kunnen wij ook speciale garderobedozen, flesdozen, boekendozen en schilderijdozen aanleveren. Op deze manier kunt u alle spullen op de meest veilige en praktische wijze inpakken en verhuizen naar Eindhoven.

Vervoer

Een van de zwaarste taken van het verhuizen is toch wel het transporteren van de inboedel en alle verhuisdozen. Onze ervaren verhuismannen nemen dit zware werk graag van u over. Wij willen immers voorkomen dat u tijdens het tillen door uw rug gaat of andere ongelukken maakt. Bovendien weten wij precies hoe wij met breekbare spullen moeten omgaan en hoe we die grote kast het huis inkrijgen als deze niet door de normale ingang naar binnen kan. Voor elk verhuisprobleem hebben wij wel een geschikte oplossing.

Laat het verhuizen van uw inboedel naar Eindhoven dus lekker aan ons over! Wij zorgen ervoor dat die gloednieuwe bank, die fragiele piano, die antieke vaas en al uw andere meubels veilig en snel naar uw nieuwe plekje worden gebracht. Een extra geruststelling is dat uw inboedel bij ons standaard verzekerd is tot een maximum bedrag van €100.000. Ons verhuisbedrijf maakt verhuizen naar Eindhoven zorgeloos en makkelijk voor u!

Opslag

Naast de service van inpakmaterialen en transport behoort ook inboedelopslag tot de diensten van ons verhuisbedrijf. In Eindhoven kan het natuurlijk voorkomen dat u niet gelijk kunt intrekken in uw nieuwe woning, maar eerst nog tijdelijk in een ander vertrek moet wonen. Het is dan niet heel handig om al uw meubels en verhuisdozen in dit tijdelijke verblijf op te slaan. Wellicht is dit qua ruimte niet eens mogelijk. MAK verhuizingen biedt daarom de optie om uw spullen op te halen en tijdelijk elders op te slaan. De spullen die u op dat moment niet nodig heeft, worden opgeslagen in een veilige opslagplaats. U heeft (op afspraak) altijd toegang tot deze opslagplaats. Dus mocht u tussendoor toch nog iets nodig blijken te hebben, dan is dat geen probleem!

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

MAK verhuizingen staat klaar als uw verhuisbedrijf in Eindhoven

Welke wensen u ook heeft voor uw verhuizing, wij maken ze graag voor u waar. Alles om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het verhuizen in, van of naar Eindhoven. Wilt u graag onze hulp inschakelen? Vul dan alvast het offerteformulier op onze website in. Vervolgens zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen om een verhuisplan op maat samen te stellen en de kosten te bespreken. Zodra u akkoord gaat met dit plan, kunt u met een gerust gevoel de verhuizing op zich af laten komen en het meeste werk aan ons overlaten! Ook als u wilt verhuizen naar andere Brabantse steden zoals Den Bosch of Tilburg, staan wij voor u klaar!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.