Verhuisbedrijf Roermond

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in de omgeving van Roermond? Dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres. Als verhuisbedrijf zijn wij actief in de regio Roermond, Weert, Kerkrade, Maastricht, maar ook in de rest van Nederland. Vanuit onze vestiging in Sittard is geen klus ons te groot en gaan wij graag op pad om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van verhuizingen. Bent u benieuwd wat wij als verhuisbedrijf in Roermond voor u kunnen betekenen? Hieronder leest u meer over onze dienstverlening. Bij vragen of opmerkingen kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen naar Roermond met MAK verhuizingen

Wij begrijpen wel dat u plannen heeft om te verhuizen naar Roermond. Deze stad heeft veel te bieden! Het Designer Outlet trekt jaarlijks veel bezoekers, maar ook in de sfeervolle binnenstad is veel te beleven. Van dineren aan het water op de Roerkade tot aan een stuk Limburgse vlaai eten op het Munsterplein of de Markt. In Roermond is er voor jong en oud genoeg te beleven. Wij helpen u graag met uw verhuizing naar Roermond.

Maar ook als u juist vanuit Roermond naar een andere plek wilt verhuizen, staan wij voor u klaar. Met ons grote aanbod aan diensten kunnen wij iedereen assisteren bij zijn of haar haar verhuizing. Dus óók als u van of naar een appartement van drie hoog midden in de stad wilt verhuizen, kunt u de hulp inschakelen van ons verhuisbedrijf nabij Roermond.

Onze diensten

Bij MAK verhuizingen gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. U kunt dus op ons rekenen tijdens uw verhuizing naar Roermond. Hieronder ziet u een greep uit onze diensten. Wij zijn echter erg flexibel en kunnen wellicht nog meer voor u betekenen dan u in eerste instantie op de website kunt vinden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Als u de hulp van een verhuisbedrijf nabij Roermond wilt inschakelen, gaan we op zoek naar een passende oplossing op maat voor uw specifieke situatie. Zo kunnen wij al onze klanten van dienst zijn.

Wij helpen particulieren met het verhuizen van/naar een studentenkamer, appartement, vrijstaand huis en meer. Iedere verhuizing is anders en daarom pakken wij iedere verhuizing ook op een andere manier aan. Ons doel is om verhuizingen in Roermond zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Daarom maken wij onderscheid tussen particuliere verhuizingen, budget verhuizingen, deel verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen en ontruimingen

U kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsverhuizingen. Uiteraard zorgen we ervoor dat er zorgvuldig en discreet met privacygevoelige informatie wordt omgegaan.

Heeft u tussen het verhuizen door een tijdelijk onderkomen? Dan kunt u uw inboedel kwijt in onze beveiligde opslag. Hier staan uw spullen veilig opgeslagen. Op deze manier hoeft u niet extra te slepen met spullen die u voorlopig toch niet nodig heeft.

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z, dus ook het transport van uw inboedel. Dit houdt in dat uw spullen op een veilige manier naar de plek van bestemming worden vervoerd. Ons team gaat op een zorgvuldige manier met al uw spullen om. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw inboedel volledig intact op het nieuwe adres wordt afgeleverd.

Naast ons reguliere aanbod kunnen wij u met nog veel meer zaken van dienst zijn. Zo helpen de professionals van ons verhuisbedrijf nabij Roermond bijvoorbeeld ook met het verhuizen van kwetsbare spullen zoals een piano. Hier gaat veel extra zorg en tijd in zitten. Wij nemen deze tijd en zorgen ervoor dat uw piano veilig op de plek van bestemming aankomt. Ook kunnen wij u helpen met het in- en uitpakken van dozen of kunt u gebruikmaken van onze demontage- en montage service. Hierbij zorgen we ervoor dat de gewenste meubels gedemonteerd en/of gemonteerd worden. Zo kunt u écht zorgeloos verhuizen en zich zo snel mogelijk thuis voelen in uw nieuwe huis.

MAK verhuizingen staat klaar als verhuisbedrijf in Roermond

Aan de hand van onze persoonlijke en transparante werkwijze hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen met verhuizen. Bent u de volgende? U kunt via onze website volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een persoonlijke offerte op maat ontvangt. Als u kiest voor MAK verhuizingen, dan kiest u voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen u dat u niet voor vervelende kosten achteraf komt te staan. Wij nemen graag uw werk en zorgen uit handen en ontzorgen u volledig van A tot Z.

Wilt u graag extra goed voorbereid zijn als u van, binnen of naar Roermond gaat verhuizen? Lees dan ook eens de verhuistips die zijn opgesteld door onze ervaren medewerkers. In dit document leest u alles over inpaktips en overige verhuistips die u helemaal klaarstomen voor het verhuizen in Roermond.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.