Tarieven

Offerte aanvragen

Al vanaf €150 gemakkelijk verhuisd

MAK verhuizingen doet er alles aan om u van A tot Z te ontzorgen tijdens uw verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken en u profiteert tegelijkertijd van onze hoogwaardige verhuisdiensten. Iedere verhuizing, inboedel en situatie is anders. Wij bieden maatwerk voor iedere verhuizing: geen vraag is ons te veel.

Bij MAK verhuizingen krijgt u een verhuizing op maat: uw wensen en behoeften worden van te voren duidelijk met u besproken en er wordt gekeken naar de verschillende opties om onnodige kosten te vermijden. Zo krijgt u een service die volledig bij u past en kunt u de verhuizing zover uitbesteden als u wilt.

U kunt gebruik maken van meerdere services: onze verhuisdozenservice, inpakservice, demontage service, opslagruimte, een verhuislift huren, verhuiswagen huren, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing van A tot Z.

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

€60 per uur

Kleine verhuiswagen met 1 verhuizer

€68 per uur

Kleine verhuiswagen met 1 verhuizer en lift

€70,50 per uur

Grote verhuiswagen met 2 verhuizers

€78 per uur

Grote verhuiswagen met 2 verhuizers en lift

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met een van onze verhuisadviseurs

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Opslag met gemak

Heeft u een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel nodig? Dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres. Tijdelijke opslag van uw inboedel is vaak erg handig als u tijdens uw verhuizing een ander onderkomen heeft waar uw eigen inboedel niet past.

Transport van A naar B

MAK verhuizingen is gespecialiseerd in het vakkundig transporteren van uw inboedel. Wilt u graag transport regelen voor het vervoeren van uw goederen? Wij nemen graag al uw stress uit handen en zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.