Verhuisbedrijf Kerkrade

Om welke reden u dan ook op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Kerkrade – voor zowel een particuliere verhuizing, budget verhuizing, deel verhuizing, senioren verhuizing én een studenten verhuizing bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres! Ons verhuisbedrijf is gelegen in Sittard, vlakbij Kerkrade. Wij bieden een totaaloplossing aan voor iedere verhuizing in Kerkrade, en dat voor ieder budget. Want laten we eerlijk zijn, een nieuwe woning kopen/huren is al duur genoeg. Profiteer dus van onze voordelige diensten en laat ons u helpen bij uw verhuizing naar Kerkrade. Op deze manier kunt u zorgeloos en zonder rugpijn intrekken in uw nieuwe woning! Neem contact met ons op voor een gratis én vrijblijvend verhuisadvies. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

In Kerkrade goedkoop verhuizen

Denkt u erover na om op eigen houtje te verhuizen naar Kerkrade? Wat kan er nu eigenlijk mis gaan? Sjouwen met wat dozen en voordat je het weet zit je al in je nieuwe huis, denken velen. In de praktijk gaat het verhuizen helaas iets minder makkelijk dan gedacht. Zo kunt u als onervaren tiller sneller door uw rug gaan. Bovendien zijn spullen die kapot vallen niet verzekerd wanneer u besluit om zelf te verhuizen naar Kerkrade.

Wij horen u al denken: “Voor die hoge verhuiskosten doe ik het wel zelf!”. Niet bij MAK verhuizingen! Bij ons bent u al vanaf 150 euro naar uw nieuwe woning in Kerkrade verhuisd. Hoe kan dat?

De verhuisadviseurs van ons verhuisbedrijf nabij Kerkrade maken voor uw verhuizing naar Kerkrade een plan op maat. Dat betekent dat uw wensen, budget en behoeften van tevoren duidelijk worden besproken om naar de verschillende opties te kunnen kijken. Dat bespaart u niet alleen onnodige kosten, maar ook onverwachte kosten achteraf! Een service die volledig bij u past voor een prijs waar u van tevoren mee instemt. Benieuwd naar hoe goedkoop uw verhuizing is? Vraag dan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Al binnen 24 uur na de aanvraag ontvangt u uw persoonlijk offerte.

Service aanbod – geen vraag is ons teveel

Bij MAK verhuizingen doen wij er alles aan om u van A tot Z te ontzorgen tijdens uw verhuizing naar Kerkrade. Zo kunt u profiteren van onze hoogwaardige verhuisdiensten terwijl u zichzelf bezig kunt houden met de leuke zaken rondom de verhuizing, zoals het shoppen van meubels. Omdat iedere verhuizing en inboedel anders is, bieden wij maatwerk aan voor iedere verhuizing. Heeft u een peperdure vleugel in uw woning staan? Dan begrijpt u als geen ander dat het vervoeren hiervan een hele uitdaging is. Wij verzekeren u dat uw piano veilig wordt vervoerd! Bent u niet in staat (of heeft u simpelweg geen zin) om uw verhuisdozen in te pakken? Ook dan kunnen wij u goed van dienst zijn! Het inpakken van verhuisdozen is vakwerk. En laat ons nou net ervaren vakmannen in dienst hebben die van aan- en inpakken weten en die altijd tijd vrijmaken, ook in de weekenden.

Naar Kerkrade verhuizen moet flexibel kunnen, vinden wij. Maar hier stopt onze service niet. Ook voor het in en uit elkaar halen van meubelstukken is ons verhuisbedrijf nabij Kerkrade uw helpende hand. Geen vraag is ons teveel!

Zakelijke verhuizing Kerkrade

De complete inboedel van uw kantoor, bedrijf of instelling veilig verhuizen? Dat vraagt om een speciale aanpak. Van voorbereiding tot afronding dienen alle activiteiten goed op elkaar afgestemd te zijn. Alleen met professionele hulp kunt u efficiënt verhuizen. Zo kunt u zo snel mogelijk de werkzaamheden in het nieuwe kantoor kunt hervatten. Ook voor interne verhuizingen staan wij klaar om alles op rolletjes te laten verlopen. Het creëren van een georganiseerde werkplek wanneer er gewisseld wordt tussen twee afdelingen is een puzzel die wij bijna dagelijks oplossen zonder problemen. Aan ervaring geen gebrek! Maar van het grote werk zijn wij zeker ook niet vies. Grootschalige verhuizingen in Kerkrade of omstreken nemen wij graag uit handen. Of het nu gaat om ziekenhuizen of onderwijsinstellingen, wij zorgen voor een overzichtelijke gang van zaken. Van ZZP tot grote organisaties, geen enkele opdracht is voor ons te groot.

Moet uw kantoorpand met spoed ontruimd worden? Dan kunt u tijdelijk gebruikmaken van onze opslagruimtes, zo kunt u zich volledig focussen op (het vinden van) uw nieuwe kantoor of berdrijfspand. Kunt u de hulp van een verhuisbedrijf in Kerkrade goed gebruiken? Kies dan voor MAK verhuizingen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.