Service

MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Een verhuizing of ontruiming brengt veel tijd en stress met zich mee. Stress die u zich wilt besparen. Wij nemen dit graag met zorg en aandacht uit handen voor zowel particuliere, als zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging aan.

Offerte aanvragen

Geen vraag is ons te veel

MAK verhuizingen doet er alles aan om u van A tot Z te ontzorgen tijdens uw verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken en u profiteert tegelijkertijd van onze hoogwaardige verhuisdiensten.

Iedere verhuizing, inboedel en situatie is anders. Wij bieden maatwerk voor iedere verhuizing: geen vraag is ons te veel.

Ons service aanbod

Een piano vervoeren is een hele uitdaging vanwege het gewicht en de omvang, wij verzekeren u dat uw piano veilig wordt vervoerd.

Wij bieden maatwerk voor iedere verhuizing. Zo kunnen we flexibel inspelen op uw wensen. Ook in het weekend.

Het inpakken van uw verhuisdozen is vakwerk. Bij MAK verhuizingen bent u verzekerd van een professionele inpak service.

Het in elkaar zetten en uit elkaar halen van uw meubelstukken kan een lastige klus zijn. Wij bieden u daarom een volledige service op het gebied van demontage en montage van uw meubelstukken tijdens de verhuizing.

Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend verhuisadvies