Zakelijke verhuizingen

MAK verhuizingen verhuist de complete inboedel van uw kantoor, bedrijf of instelling veilig, zodat uw bedrijf weer snel operationeel is. Van ZZP tot grote organisaties: geen enkele opdracht is voor ons te groot.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met een van onze verhuisadviseurs

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Waarvoor kunt u met gemak bij ons terecht?

Een kantoorverhuizing is een gecompliceerde gebeurtenis waarbij er aan veel zaken tegelijk gedacht moet worden. Het is van belang dat alle activiteiten tijdens de voorbereiding en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd. Dankzij MAK verhuizingen verhuist u efficiënt, zodat u snel de werkzaamheden in het nieuwe kantoor kunt hervatten.

MAK verhuizingen is er ook voor grootschalige verhuizingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Wij nemen uw werk uit handen en zorgen voor een overzichtelijke gang van zaken.

Interne verhuizingen zijn vaak een tijdrovende zaak, en tijd is juist iets dat u wilt besparen wanneer u intern inboedel wilt verhuizen. Wisselen twee afdelingen binnen de onderneming met elkaar van plek, of krijgt iedereen binnen het bedrijf een gereorganiseerde werkplek? Wij staan altijd voor u klaar om u de helpende hand te bieden bij alle interne verhuizingen.

Bij een zakelijke ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. MAK verhuizingen zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd. Is het nodig om uw kantoorpand volledig te ontruimen, maar zijn er meubels die u graag wil bewaren Dan bieden wij ook tijdelijke opslagruimtes aan. Zo kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe kantoor of bedrijfspand.

Onze verhuisdozenservice

Wanneer u kiest voor onze verhuisdiensten profiteert u standaard van onze verhuisdozenservice. Dit houdt in dat wij voorafgaand aan de verhuisdag alle benodigde inpakmaterialen bij u thuis afleveren. U kunt gebruik maken van deze service tegen een borgbetaling m.u.v. het niet herbruikbare materiaal zoals inpakpapier en bubbelplastic. In de volgende tabel kunt u een kostenoverzicht vinden.

Inpakpapier 5kg€ 20,00
Noppenfolie 10m€ 10,00
Verhuisdozen standaard*€ 2,00
Garderobedozen*€ 8,00
Boekendozen*€ 2,55
Flesdozen*€ 3,00
Schilderijdozen*€ 3,30

Zakelijk transport

MAK verhuizingen zorgt ervoor dat uw goederen op tijd en zonder schade afgeleverd worden bij uw klant. Wij houden uw klant continue op de hoogte tijdens transport en bieden voor iedere transportopdracht een oplossing op maat. Wij hebben ervaring met meerdere branches en dit zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende perspectieven naar de opdracht kunnen kijken en altijd de beste oplossing aandragen.

Zakelijke opslag

Een kantoorverhuizing is een gecompliceerde gebeurtenis waarbij er aan veel zaken tegelijk gedacht moet worden. Het is van belang dat alle activiteiten tijdens de voorbereiding en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd. Voor uw zakelijke bezittingen, zoals inventaris en archieven, bieden wij u een tijdelijke opslag. Uw inboedel is altijd op afspraak bereikbaar.

Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend verhuisadvies