Verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning en bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Bij MAK verhuizingen staan we klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. Wij zetten uw wensen centraal en verwachtingen, en kunnen wij u compleet ontzorgen tijdens uw verhuisdag. Wij zijn er voor iedereen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met een van onze verhuisadviseurs

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Waarvoor kunt u met gemak bij ons terecht?

Wij verzorgen uw complete verhuizing van A tot Z. Of het nu gaat om een studentenkamer, klein appartement of groot huis.

Maak gebruik van onze service tegen een laag tarief én profiteer tegelijkertijd van onze hoogwaardige verhuisdiensten.

Het verhuizen van uw gehele inboedel niet nodig? Laat het zware werk van de grote stukken wél over aan ons!

Bent u slecht ter been, of gaat u uw huis verlaten voor een bejaardenhuis of seniorenwoning? Wij verzorgen uw complete verhuizing van A tot Z.

Ga je studeren of verhuizen naar een nieuwe woning? Wij helpen je graag met de verhuizing naar je nieuwe studentenkamer.

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Wij zorgen ervoor dat uw woning, winkel of kantoorpand vakkundig wordt ontruimd.

Onze verhuisdozenservice

Wanneer u kiest voor onze verhuisdiensten profiteert u standaard van onze verhuisdozenservice. Dit houdt in dat wij voorafgaand aan de verhuisdag alle benodigde inpakmaterialen bij u thuis afleveren. U kunt gebruik maken van deze service tegen een borgbetaling m.u.v. het niet herbruikbare materiaal zoals inpakpapier en bubbelplastic. In de volgende tabel kunt u een kostenoverzicht vinden.

Inpakpapier 5kg€ 20,00
Noppenfolie 10m€ 10,00
Verhuisdozen standaard*€ 2,00
Garderobedozen*€ 8,00
Boekendozen*€ 2,55
Flesdozen*€ 3,00
Schilderijdozen*€ 3,30

Opslag met gemak

Heeft u een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel nodig? Dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres. Tijdelijke opslag van uw inboedel is vaak erg handig als u tijdens uw verhuizing een ander onderkomen heeft waar uw eigen inboedel niet past.

Transport van A naar B

MAK verhuizingen is gespecialiseerd in het vakkundig transporteren van uw inboedel. Wilt u graag transport regelen voor het vervoeren van uw goederen? Wij nemen graag al uw stress uit handen en zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend verhuisadvies