Verhuisbedrijf Tilburg

Bent u van plan in, van of naar Tilburg te verhuizen? Ons verhuisbedrijf staat in Tilburg klaar voor al uw verhuisklussen! Tilburg is een grote en gezellige stad midden in Noord-Brabant en telt zo’n 200.000 inwoners. De stad beschikt over verschillende hoge scholen, een universiteit, veel musea en prachtige architectuur. Kortom, er is altijd wel iets te doen in Tilburg! MAK verhuizingen is een verhuisbedrijf dat gevestigd is in Sittard, maar staat altijd klaar om uw zorgen uit handen te nemen tijdens uw verhuizing naar Tilburg!

Op deze pagina kunt u alle informatie terugvinden over ons verhuisbedrijf, wat onze diensten in Tilburg zijn en onze werkwijze. MAK verhuizingen is al jaren een begrip in de verhuiswereld in Limburg, maar wij zijn inmiddels actief in heel Nederland. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verhuisklussen in alle soorten en maten, of u nu gaat verhuizen naar of juist uit Tilburg. Wij weten als geen ander dat iedere verhuizing anders is en dragen dan ook grote zorg over uw wensen.

Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij stellen graag vrijblijvend voor u een offerte op, zodat u een compleet beeld kunt krijgen hoe wij uw verhuizing naar Tilburg gaan aanpakken. Deze offerte heeft u binnen 24 uur in uw mailbox!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen naar Tilburg

Voor iedereen is een verhuizing anders. De één gaat verhuizen naar Tilburg om te studeren en neemt alle inboedel van het ouderlijk huis mee, de ander gaat naar Tilburg verhuizen om oud te worden in deze gezellige stad. Wij weten als geen ander dat iedereen de verhuisdag anders ervaart, onze enthousiaste medewerkers zijn daarom gespecialiseerd in allerlei soorten verhuizingen.

MAK verhuizingen staat u op de verhuisdag bij van A tot Z. Het inpakken, verhuizen en uitpakken van al uw spullen kan immers veel tijd en moeite kosten. Door dit stressvolle werk uit te besteden aan ons verhuisbedrijf, wordt verhuizen naar Tilburg een fluitje van een cent! Onze enthousiaste en professionele verhuizers bieden een breed scala aan diensten aan. Zij ontnemen uw zorgen tijdens de verhuizing naar uw nieuwe studentenkamer, appartement of woning.

Onze diensten voor uw verhuizing naar Tilburg

MAK verhuizingen is een verhuisbedrijf dat in Tilburg allerlei soorten verhuisdiensten aanbiedt. Dankzij de flexibiliteit van onze medewerkers is geen verhuisklus te groot! Wij bespreken van tevoren al uw wensen over uw verhuizing naar Tilburg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de diensten die wij aanbieden? Hieronder beschrijven wij ze bondig voor u.

Particuliere verhuizingen

Heeft u een nieuwe woning gevonden in Tilburg? Of gaat u juist verhuizen uit Tilburg? Wij helpen u graag om u tijdens deze stressvolle dag zoveel mogelijk te ontzorgen. Binnen onze particuliere verhuisservice bieden wij verschillende verhuizingen aan. Wilt u de stress van verhuizen naar Tilburg voorkomen, maar past een volledige verhuisservice niet binnen uw budget? Onze budget verhuisservice is dan dé oplossing! Samen kijken we naar de mogelijkheden om noodzakelijke diensten tegen een laag tarief aan te bieden. Wilt u slechts de zwaarste spullen door ons laten verhuizen? Door onze deel verhuisservice is dat mogelijk! Ons verhuisbedrijf verzorgt in Tilburg ook senioren verhuizingen, studenten verhuizingen en ontruimingen.

Zakelijke verhuizingen

Heeft u een nieuw kantoor gevonden in Tilburg, of gaat u intern verhuizen? MAK verhuizingen staat voor u klaar zodat u zo snel mogelijk uw werkzaamheden kunt hervatten. Of het nu gaat om ZZP’ers of grote organisaties: geen klus is ons te groot!

Opslag van uw inboedel

Is uw oude woning verkocht en kunt u nog niet intrekken in uw nieuwe woning? Tijdelijke opslag van uw inboedel is dé oplossing die ons verhuisbedrijf aanbiedt in Tilburg. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Inboedel, inventaris en archieven worden door ons opgeslagen en bewaakt. Op afspraak is uw inboedel altijd bereikbaar.

Verhuisdozenservice

Wanneer u kiest voor onze verhuisservice bij uw verhuizing naar Tilburg, profiteert u standaard van onze verhuisdozenservice. Wij leveren voor de afgesproken verhuisdatum de verhuisdozen aan huis, zodat u ruim de tijd heeft om uw spullen in te pakken. De service vereist enkel een borgbetaling. Wij bieden verschillende dozen aan, zodat uw inboedel zo efficiënt mogelijk ingepakt kan worden. Behalve de standaard verhuisdozen kunt u bijvoorbeeld ook denken aan boekendozen, garderobedozen, schilderijdozen enzovoort. Wij kunnen u daarnaast ook voorzien van noppenfolie en inpakpapier.

verhuisbedrijf Waalwijk

Wij staan voor u klaar!

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, gaan wij geen enkele verhuisklus uit de weg! Gaat u dus binnenkort verhuizen naar Tilburg en wilt u deze dag zonder zorgen beleven? Maak dan gebruik van de veelzijdige diensten van MAK verhuizingen en ervaar hoe eenvoudig verhuizen kan zijn! Wij verzorgen verhuizingen in heel Nederland, of u nu gaat verhuizen naar MaastrichtEindhoven of Den Bosch. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden. Zo kunt u met een gerust hart toeleven naar uw verhuizing naar Tilburg!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.