Verhuisbedrijf Den Bosch

Gaat u binnenkort verhuizen naar Den Bosch of gaat u deze mooie stad juist verlaten? MAK verhuizingen is hét verhuisbedrijf om in Den Bosch al uw zorgen te ontnemen. ’s-Hertogenbosch, officieel Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 150.000 inwoners. Den Bosch beschikt over een prachtige oude binnenstad met mooie kathedralen, verschillende musea en meerdere evenementlocaties. In deze stad is altijd wat te beleven. Redenen genoeg dus om naar Den Bosch te verhuizen!

De verhuisdag kan een stressvolle en tijdrovende klus zijn. Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om deze dag te ervaren zonder fatsoenlijke hulp. Twijfel daarom niet om ons verhuisbedrijf in te huren, zodat wij deze stress bij u weg kunnen nemen. MAK verhuizingen is in Zuid-Nederland al jaren een begrip. Wij zijn gespecialiseerd in verhuisklussen van elk kaliber. Of u nu gaat verhuizen naar, uit óf binnen Den Bosch: wij staan voor u klaar!

Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch, via e-mail of via onze website bereikbaar. Graag stellen we vrijblijvend een offerte op. Deze heeft u binnen 24 uur ontvangen. Wij houden rekening met uw speciale wensen en gaan graag met u in gesprek over onze werkwijze. Zo staat u tijdens uw verhuizing naar Den Bosch niet voor onnodige verrassingen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen naar Den Bosch

Als u naar Den Bosch gaat verhuizen, komen daar veel zaken bij kijken. Van het inpakken van uw inboedel tot het verplaatsen van de spullen en weer uitpakken. Dit kan veel tijd en moeite kosten. Iedereen ervaart zo’n verhuisdag ook anders. De een moet de complete inboedel verhuizen naar de nieuwe woning, de ander hoeft slechts een paar spullen naar zijn/haar nieuwe studentenwoning te brengen. Voor onze ervaren verhuizers is geen klus te groot en wij helpen u graag van A tot Z bij uw verhuizing naar Den Bosch. Door het stressvolle werk aan ons over te laten, kunt u alvast gaan genieten van uw nieuwe woning en wordt verhuizen een fluitje van een cent. Omdat wij als geen ander weten dat iedere verhuisklus anders is, bieden wij verschillende soorten verhuisdiensten aan. Hieronder vertellen wij u er wat meer over.

De diensten van MAK verhuizingen

Omdat wij een verhuisbedrijf voor iedereen in Den Bosch willen zijn, bieden wij verschillende soorten verhuisdiensten aan. Of u nou student bent of een senior: u kunt op ons rekenen. Ook als u gaat verhuizen naar Den Bosch bieden wij diensten aan die aansluiten bij uw wensen. Uiteraard zijn deze diensten uit te breiden in overleg. Onze verhuisadviseurs geven u daar graag meer informatie over. Hieronder een kort overzicht van onze diensten voor uw verhuizing naar Den Bosch.

Verhuizingen

Als u gaat verhuizen, helpen wij u graag van het begin tot aan het eind. Of u nu een particuliere of zakelijke verhuizing gepland heeft, ons ervaren verhuisbedrijf staat in Den Bosch voor u klaar. Bij particuliere verhuizingen kunt u ervoor kiezen om de volledige verhuizing uit handen te geven of slechts een gedeelte (als u bijvoorbeeld alleen de zware spullen van uw inboedel door ons wilt laten verhuizen).

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice, maar past dit niet meer binnen uw budget? Met de dienst ‘Budget Verhuizen’ kijken we samen naar de voordeligste oplossing en de meest noodzakelijke diensten. Heeft u een nieuw kantoorpand op het oog, of gaat u intern verhuizen? Door gebruik te maken van de verhuisdiensten van MAK verhuizingen, kunt u uw werkzaamheden binnen no-time weer hervatten!

Verhuisdozenservice

Als u gaat verhuizen naar Den Bosch en kiest voor ons verhuisbedrijf, kunt u gratis gebruikmaken van onze verhuisdozenservice. Deze service houdt in dat wij (ruim voor de verhuisdatum) bij u thuis verhuisdozen leveren die u kunt lenen. Na de dag van verhuizing heeft u ruim de tijd om uw spullen uit te pakken, waarna wij de dozen weer komen ophalen. De verhuisdozen bestaan uit verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan boekendozen, garderobedozen of flesdozen. Inpakmateriaal als noppenfolie en inpakpapier kunnen wij ook leveren.

Opslag met gemak

Heeft u uw oude woning opgezegd en is het nieuwe huis nog niet klaar om in te trekken? Maak dan gebruik van onze opslagservice. Hier kunt u uw inboedel voordelig opslaan en heeft u altijd toegang tot uw spullen. Wanneer de daadwerkelijke verhuizing naar Den Bosch plaatsvindt, zorgen wij ervoor dat uw inboedel naar de nieuwe woning wordt verplaatst.

MAK -High Res-7-min

Eenvoudig verhuizen naar Den Bosch

Gaat u binnenkort naar Den Bosch verhuizen en wilt u deze dag zonder zorgen en stress ervaren? Maak dan gebruik van de diensten van MAK verhuizingen. Binnen enkele stappen is dit voor u geregeld. Wanneer u het offerteformulier invult op onze website, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hier zullen wij de verhuizing naar Den Bosch bespreken en luisteren wij naar uw wensen. Tot slot plant onze verhuisadviseur samen met u de verhuisdag in. Vanaf nu kunt u gaan genieten en heeft u geen zorgen meer bij uw verhuizing naar Den Bosch! Ook als u naar een andere Brabantse stad zoals Tilburg of Eindhoven gaat verhuizen, staan wij voor u klaar!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.