Verhuisbedrijf Maastricht

Verhuizen is een veeleisende gebeurtenis. Het is belangrijk om het juiste verhuisbedrijf te kiezen, zodat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Bent u van plan te verhuizen naar Maastricht of omstreken? Kies dan voor MAK Verhuizingen. Ons verhuisbedrijf nabij Maastricht biedt verhuizingen op maat aan. Verhuizen van, naar of binnen Maastricht is namelijk voor iedereen anders. Het nieuwe huis van de één bevindt zich een paar straten verderop en de ander moet een heel stuk rijden. De één heeft slechts een paar verhuisdozen nodig om te verhuizen en de ander heeft misschien wel drie verhuiswagens nodig om alle spullen in kwijt te kunnen. Vraag dus nu nog uw vrijblijvende offerte aan en krijg een verhuisplan op maat gemaakt binnen 24 uur in uw mailbox.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Voor welk soort verhuizingen in Maastricht kunt u bij ons terecht?

MAK Verhuizingen verzorgt allerlei soorten verhuizingen. Ten eerste kunt u bij ons terecht voor particuliere verhuizingen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort woning het gaat. Of u nu verhuist naar een hooggelegen flatappartementje of een grote villa op het platteland – wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Een tweede soort verhuizing die wij in Maastricht aanbieden is de Budgetverhuizing. Bij budgetverhuizingen stellen wij een voordelig plan op maat op, zodat u tegen een laag tarief kunt profiteren van onze hoogwaardige verhuisdiensten. Ook kunt u bij ons terecht voor een Deel verhuizing. Hierbij kunt u zelf bepalen welke spullen u liever zelf naar uw nieuwe woning brengt en welke spullen u liever door ons laat vervoeren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de zware en grote meubels/dozen door ons te laten verhuizen. Dit scheelt u natuurlijk kosten. Tot slot verzorgen wij ook zakelijke verhuizingen, ontruimingen, senioren verhuizingen en studenten verhuizingen in Maastricht. Bent u geïnteresseerd in een van deze soort verhuizingen? Op onze website vindt u er meer informatie over.

verhuisbedrijf Boxmeer

Onze verhuisservices

De deskundige verhuizers van MAK Verhuizingen nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zo gemakkelijk en snel mogelijk kunt verhuizen in Maastricht. Wij staan klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden aan de hand van de volgende diensten:

Wanneer u uw spullen gaat sorteren en inpakken, heeft u natuurlijk voldoende verhuisdozen en inpakmaterialen nodig. Geruime tijd voor het verhuismoment komt ons verhuisbedrijf deze bij u afleveren. Door gebruik te maken van onze verhuisdozenservice weet u zeker dat u voor al uw spullen de juiste inpakmaterialen geleverd krijgt. Wij voorzien u van voldoende inpakpapier, noppenfolie en verhuisdozen. In onze reguliere verhuisdozen, garderobedozen, flesdozen, boekendozen en schilderijdozen kunt u al uw verschillende spullen veilig en praktisch vervoeren.

Waar de meeste mensen toch wel tegenop kijken tijdens hun verhuizing in en rondom Maastricht is het inladen, transporteren en uitladen van hun inboedel. Dit is namelijk zwaar werk en kan nog wel eens fout gaan. Onervaren verhuizers gaan soms door hun rug heen of laten bepaalde dozen met breekbare spullen vallen. Om dit te voorkomen kunt u het transport van uw inboedel het beste overlaten aan MAK Verhuizingen. Ons verhuisteam zorgt ervoor dat al uw spullen snel en veilig naar uw nieuwe woning worden verhuisd. Ook die zware tafel of die gloednieuwe piano brengen wij met alle zorg en liefde naar uw nieuwe adres. U hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen, want bij ons zijn al uw spullen standaard verzekerd tot een maximum bedrag van €100. Verhuizen naar of van Maastricht wordt zo een stuk eenvoudiger en zorgelozer.

Ons verhuisbedrijf biedt ook inboedelopslag aan. Wilt u uw spullen tijdelijk opslaan op een veilige plek, wanneer u in een tijdelijk onderkomen vertoeft? Dan regelen wij dit graag voor u. Het komt immers vaak voor dat men niet meteen van het oude huis naar het nieuwe huis kan verhuizen, maar dat men tijdelijk in een andere woning moet wonen. Als dit bij u ook het geval is, zult u merken dat het fijn is om een groot deel van uw spullen tijdelijk ergens anders op te slaan. De medewerkers van ons verhuisbedrijf komen graag bij u langs om de spullen die u voorlopig niet nodig heeft mee te nemen naar een veilige opslagplaats. Mocht u delen van deze inboedel toch onverwachts nodig hebben, dan kunt u gewoon een afspraak met ons maken om langs te komen bij de opslagplek.

MAKverhuizingen

Verhuizen naar Maastricht binnen enkele stappen

Wilt u graag volledig ontzorgd worden tijdens het verhuizen van, in of naar Maastricht? Dat kan binnen enkele stappen geregeld worden. De eerste stap is onderaan deze pagina het offerteformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw verhuizing in Maastricht wat beter te bespreken. Een van onze verhuisadviseurs stelt vervolgens samen met u een persoonlijk plan op en plant de verhuizing in. Zo makkelijk gaat dat! U kunt zich vervolgens bezig houden met de leuke zaken rondom de verhuizing en wij zorgen ervoor dat het verhuizen naar Maastricht op rolletjes verloopt.

verhuisbedrijf maastricht
Teddy Janssen
Teddy Janssen
Lees verder
Mak Verhuizingen is ons heel goed bevallen. Er kwamen 3 personen die onze goederen heel professioneel demonteerden, voorzichtig naar de auto droegen en goed beschermd transporteerden naar het nieuwe adres. Daar weer secuur en snel alles uitgeladen en op zijn plaats gezet. Complimenten voor de 3 medewerkers!! En dit alles voor een zeer gunstig tarief.
Suzanne Krijgsman
Suzanne Krijgsman
Lees verder
Goede communicatie vooraf. De verhuizing ging heel goed en snel. Vriendelijk en vrolijk team. Gezellige sfeer. Doen álle moeite (voetbaltafel naar de eerste verdieping) 😅 Prima prijs. Aanrader! Volgende keer weer Mak Verhuizingen 👍
Nourdien
Nourdien
Lees verder
Ik ben heel tevreden met de services van Mak verhuizingen. Alles was goed georganiseerd en liep perfect. De verhuizing was binnen 5 uur geklaard. Kledingkasten werden netjes gemarkeerd met het demonteren en vervolgens weer netjes gemonteerd. Niks aan te zien! Echt een aanrader voor iedereen!!
George van Son
George van Son
Lees verder
Onlangs een woning laten ontruimen van een familielid, dit is door de firma MAK uitstekend opgepakt en afgehandeld. Ik ben over de gang van zaken dan ook zeer tevreden, van mij krijgt deze firma een 10+.
Peter Kist
Peter Kist
Lees verder
Een leuk gemotiveerd team. Hardwerkend, fijn om mee te communiceren. Zeer correct verhuis bedrijf. En een fantastische service! Andrea en Peter
Bart Smits
Bart Smits
Lees verder
Mak verhuizingen. Advies op maat voor een scherpe prijs en leveren goed en netjes werk af. Zeker een aanrader voor elke verhuizing ! Fam. Smits
Mark Storms
Mark Storms
Lees verder
Vandaag hebben de mannen van Mak verhuizingen ons verhuisd, dit alles gebeurde in goede samenspraak en contact. De mannen hebben zich met dit warme weer echt in het zweten gewerkt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden ! Nogmaals hartstikke bedankt voor de super service !
JR
JR
Lees verder
Goede communicatie vooraf en alles werd snel en vakkundig verhuisd door de mannen van MAK. Gezellige verhuizers! Nogmaals hartstikke bedankt voor de super service !
Previous
Next

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.