Verhuisbedrijf Ede

Bent u op zoek naar een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf om te verhuizen naar Ede? Dan helpt MAK verhuizingen u graag. MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Wij zijn er voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Met de hulp van MAK verhuizingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw verhuizing. Wij doen er alles aan om u tijdens uw verhuizing in of naar Ede van A tot Z te ontzorgen. U kunt al verhuizen naar Ede vanaf €150,-. Benieuwd wat uw verhuizing precies gaat kosten? Vraag dan snel hier rechts een offerte aan! Deze zult u binnen 24 uur in uw mailbox ontvangen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Diensten voor een verhuizing naar Ede

MAK verhuizingen biedt verschillende diensten aan. Ons verhuisbedrijf is er niet alleen voor de particulier, maar ook voor bedrijven. Om de verhuizing succesvol te laten verlopen, regelen wij graag het inboedeltransport voor u. Onze professionals transporteren uw goederen zeer zorgvuldig. Tevens kunt u ook uw inboedel tijdelijk opslaan via onze inboedelopslag. Mocht u een deel van uw verhuizing in Ede uit handen willen geven, dan kunt u ook gebruikmaken van de losse services die ons verhuisbedrijf aanbiedt in Ede.

Naar Ede verhuizen met onze hulp

MAK verhuizing biedt hulp bij uw verhuizing in of naar Ede. Wij zijn er voor klein tot groot en jong tot oud. MAK verhuizingen biedt hulp op particulier-, maar ook op zakelijk gebied. Een verhuizing brengt veel tijd en stress met zich mee. Deze stress kan voorkomen worden met de hulp van onze professionals. Ook bieden wij hulp bij ontruimingen in Ede. Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Wij zorgen ervoor dat uw woning, winkel of kantoorpand snel en vakkundig wordt ontruimd.

 

Spullen opslaan tijdens het verhuizen naar Ede

Heeft u een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel nodig? Dan kunt u terecht bij MAK verhuizingen. Bij ons kunt u veilig uw privé-eigendommen opslaan. Ook als het gaat om zakelijke eigendommen. De inboedelopslag wordt bijvoorbeeld gebruikt als iemand tijdens een verhuizing een ander onderkomen geniet, waar de inboedel niet in past. De inboedelopslag is dan de ideale manier om de spullen toch op te kunnen slaan. Onze vakmensen komen de spullen graag bij u thuis ophalen. Mocht u toch opeens de spullen nodig hebben, dan kunt u gerust een afspraak maken met een van onze medewerkers.

 

Losse services

Gaat u in of naar Ede verhuizen en wilt u slechts een deel van de verhuizing uit handen geven? Dan kunt u gebruikmaken van onze losse services. U kunt bij ons onder andere een verhuislift en een verhuiswagen huren. Ook is het mogelijk om uw piano door MAK verhuizingen te laten transporteren. Een piano is door zijn omvang en gewicht een hele uitdaging om te transporteren. Wij verzekeren dat onze professionals uw piano veilig verhuizen naar Ede.

 

Verhuisdozenservice

MAK verhuizingen ontzorgt u graag van A tot Z. Om u volledig te ontzorgen bieden wij een inpak-, demontage- en montageservice. Op deze manier kunt u verzekerd zijn van een professionele verhuizing naar Ede. Door middel van een borgbetaling kunt u gratis gebruikmaken van onze speciale verhuisdozen. MAK verhuizingen biedt naast de standaard verhuisdoos ook speciale verhuisdozen aan die geschikt zijn voor boeken, flessen, schilderijen en spullen uit de garderobe.

MAK -High Res-7-min

Offerte aanvragen voor uw verhuizing naar Ede

Tijdens de verhuizing willen wij zo goed mogelijk op uw wensen en behoeften inspelen. Dit doen wij onder andere met onze service in het weekend. Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeften, nemen wij voor de verhuizing contact met u op. De verhuisadviseurs van MAK verhuizingen luisteren naar uw wensen en behoeften voor de verhuizing naar Ede. Onze adviseurs zullen vervolgens een plan opstellen dat aansluit op uw verwachtingen. Na uw keuze uit de verschillende opties zal MAK verhuizingen u een offerte opsturen van het op maat gemaakte plan. Dit voorkomt eventuele onnodige en onverwachte kosten voor uw verhuizing naar Ede.

 

MAK verhuizingen biedt professionele hulp op het gebied van verhuizingen en ontruimingen. De vakmensen van ons verhuisbedrijf in Ede zorgen voor een hoogwaardige verhuizing. Wij bieden verschillende diensten aan, voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kunt u terecht voor een gehele verzorging. Dit voorkomt niet alleen veel tijd en stress, maar ook de kans op ongelukken. Mocht u hulp nodig hebben bij de verhuizing? Neem dan gerust eens contact met ons op. Ons verhuisbedrijf komt graag naar Ede om u te helpen! 

Wij zijn overigens actief in heel Gelderland. Mocht u bijvoorbeeld verhuizen naar Apeldoorn, of verhuizen naar Nijmegen? Ook dan staat MAK verhuizingen klaar voor u!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.