Verhuisbedrijf Nijmegen

Bijna is het zover, u gaat verhuizen naar uw nieuwe woning in Nijmegen! Er moet nog van alles geregeld worden. Zo moet u nog beginnen met het inpakken van uw spullen, een verhuisbus regelen die groot genoeg is voor uw inboedel en een aantal administratieve zaken regelen zoals abonnementen op een ander adres zetten. Een verhuizing in Nijmegen kost nu eenmaal veel werk en tijd. En verhuizen gaat lang niet altijd zonder stress en verhuisproblemen. Ons verhuisbedrijf komt graag naar Nijmegen om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens uw verhuizing. Wij nemen de zware taken en de verhuisstress graag uit handen, zodat u op relaxte wijze naar Nijmegen kunt verhuizen. Vraag gelijk een offerte aan en voordat u het weet wordt uw verhuizing door ons geregeld.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Onze service bij het verhuizen naar Nijmegen

MAK verhuizingen biedt diverse verhuisdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een verhuisdozenservice, het verhuizen van uw meubels en inboedelopslag. U bepaalt volledig zelf welke diensten u wenst af te nemen. In ieder geval komen de medewerkers van ons verhuisbedrijf graag in Nijmegen bij u langs om u te voorzien van alle benodigde inpakmaterialen. Verschillende soorten verhuisdozen zoals boekendozen en kledingdozen, en daarnaast bubbeltjesplastic en inpakfolie worden netjes bij u thuis afgeleverd. Voor deze service hoeft u niets te betalen. Het enige dat wij vragen is een borg. Zodra alle spullen zijn ingepakt, dan kan de verhuizing naar Nijmegen starten!

Persoonlijk verhuisplan

Iedere verhuizing is anders en iedereen krijgt te maken met andere verhuisobstakels. De een moet zijn zware piano heelhuids op zijn nieuwe adres krijgen en de ander heeft een grote bank die niet door de deur past. Weer een ander heeft niet de mogelijkheid om een verhuisbus in de straat te zetten en vraagt zich af hoe hij alle meubels op een makkelijke manier in zijn nieuwe woning krijgt.

Naast verhuisuitdagingen, spelen ook de grootte van de inboedel en de af te leggen afstand naar de nieuwe woning een grote rol in hoe de verhuisdag eruit gaat komen te zien. Ons verhuisbedrijf maakt daarom voor iedereen in Nijmegen een persoonlijk verhuisplan. Samen brengen wij uw verhuissituatie goed in kaart. We behandelen uw wensen, behoeftes en eventuele verhuisuitdagingen. Op deze manier kunnen we een duidelijk plan op maat opstellen en voor iedere uitdaging een geschikte oplossing zoeken, dit alles om uw verhuizing naar Nijmegen in goede banen te leiden.

Deeldiensten

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde dienst, zoals inboedeltransport, maar wilt u bepaalde werkzaamheden daarvan liever zelf uitvoeren? Dat is geen probleem. U kunt dan gebruikmaken van onze Deel verhuizing. Binnen een bepaalde dienst heeft u namelijk nog veel zeggenschap over welk werk u graag zelf doet en wat u liever uitbesteedt. Zo kunt u er bij het inboedeltransport voor kiezen om uitsluitend de grootste en zwaarste meubels door ons te laten vervoeren of ons uitsluitend in te schakelen om die ene kast door het raam naar beneden te halen. Op deze manier kunt u wat besparen op de verhuiskosten en kunt u goedkoop naar Nijmegen verhuizen.

Speciale verhuizingen binnen Nijmegen

Ons verhuisbedrijf verzorgt in Nijmegen allerlei soorten verhuizingen. Naast de reguliere verhuizingen en budgetverhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor studentenverhuizingen, ontruimingen en seniorenverhuizingen. Bij seniorenverhuizingen gaan wij net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat de persoon op leeftijd compleet zonder zorgen kan verhuizen naar Nijmegen. Senioren hebben namelijk vaak wat extra hulp nodig, bijvoorbeeld bij het demonteren en monteren van hun meubels en het inrichten van hun woning. Dit doen wij met alle plezier. Als u wat slechter ter been bent is het geen overbodige luxe wanneer alle spullen netjes uw woning in worden gedragen en gelijk op de juist plek worden gezet. Verhuis op het gemak met ons verhuisbedrijf naar Nijmegen!

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Zakelijke verhuizingen

MAK verhuizingen biedt ook zakelijke verhuizingen in Nijmegen aan. Dus bent u van plan om te verhuizen met uw kantoor, of gaat u misschien wel intern verhuizen, dan staat ons verhuisteam klaar om dit proces zo snel en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Terwijl u verdergaat met uw belangrijke dagelijkse werkzaamheden, zorgen wij ervoor dat de zakelijke verhuizing in goede banen wordt geleid. Uw kantoorspullen zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes, veilig en snel naar uw nieuwe werkplek wordt gebracht.

Wat kost naar Nijmegen verhuizen met MAK verhuizingen?

Wilt u graag de hulp inschakelen van ons verhuisbedrijf in Nijmegen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vraag gelijk een gratis offerte aan op onze website! Nadat u alle belangrijke gegevens aan ons heeft doorgegeven, gaat ons verhuisbedrijf aan de slag om voor uw verhuizing in Nijmegen een plan en offerte op maat te maken. 

Ons verhuisbedrijf is actief in heel Gelderland. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar Arnhem? Dan staan wij voor u klaar! Ook voor uw verhuizingen naar Ede, zijn wij het verhuisbedrijf voor u!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.