Verhuisbedrijf Apeldoorn

Gaat u binnenkort verhuizen naar Apeldoorn? Of woont u er nu en bent u van plan om uit Apeldoorn te verhuizen? MAK verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat voor u klaar staat! Ondanks dat wij gevestigd zijn in Sittard, zijn wij actief in heel Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en de rest van Nederland. Onze professionele en enthousiaste verhuizers staan klaar om uw verhuisdag in goede banen te leiden. Of het nu gaat om een verhuizing naar een nieuwe koopwoning, studentenhuis of seniorenwoning. Ons verhuisbedrijf nabij Apeldoorn helpt u graag!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Diverse soorten verhuizingen naar Apeldoorn

MAK verhuizingen verzorgt alle soorten verhuizingen. Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Bijvoorbeeld als u naar een nieuw kantoorpand in Apeldoorn gaat verhuizen. Onder zakelijke verhuizingen valt ook een interne verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen naar een andere verdieping. Als u gaat verhuizen naar Apeldoorn kunt u bij ons terecht voor diverse soorten verhuizingen. Bent u slecht ter been, of gaat u uw huis inruilen voor een seniorenwoning? Onze medewerkers helpen u dan graag zoveel mogelijk met de verhuizing. Gaat u of uw kind studeren? Verhuizen naar een studentenwoning is vaak een lastige klus vanwege de krappe ruimtes en vele trappen. Ons verhuisbedrijf nabij Apeldoorn helpt u bij het ontzorgen van deze stressvolle dag.

Voordelig verhuizen naar Apeldoorn

U heeft net een enorme aankoop gedaan in de vorm van een nieuwe woning. Wij snappen als geen ander dat u dan niet meer te veel wilt spenderen aan het verhuizen van uw inboedel. MAK verhuizingen denkt graag met u mee. Zo bieden wij de budget verhuizing naar Apeldoorn aan. U maakt hierbij gebruik van onze volledige service tegen een laag tarief, met onze verhuisdozenservice inbegrepen. We stellen samen met u een verhuisplan op waardoor u meteen inzage krijgt in de kosten. Er kan dan nog eventueel besloten worden om bepaalde diensten weg te laten om de verhuisdag voordeliger voor u te maken.

Gaat u verhuizen naar Apeldoorn en twijfelt u of het nodig is om gebruik te maken van onze volledige verhuisservice? Wij bieden ook deel verhuizingen aan! Bij deze verhuizingen spreken wij van tevoren met u af voor welke specifieke werkzaamheden wij nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het zware tilwerk of het demonteren van uw meubels. Wilt u uw piano meenemen als u gaat verhuizen naar Apeldoorn? Ook dit valt onder de deel verhuizing service van MAK verhuizingen!

De diensten die ons verhuisbedrijf zoal aanbiedt in Apeldoorn

Bij de verhuizing naar Apeldoorn komt simpelweg meer kijken dan alleen uw spullen van A naar B verplaatsen. Het begint natuurlijk allemaal bij het inplannen van de verhuisdag. Vervolgens komt het inpakken, transporteren, eventueel opslaan en het uitpakken van uw inboedel. Benieuwd waarbij MAK verhuizingen u kan helpen? Lees hieronder over onze diensten als u naar Apeldoorn gaat verhuizen.

MAKverhuizingen

Voeg je header hier toe

Verhuisdozenservice

Heeft u wel genoeg dozen, kratten en tassen om uw volledige inboedel in te pakken? Wordt het niet passen en meten om alles in één keer mee te nemen? Bespaar u de stress en moeite met onze verhuisdozenservice! Wij leveren ruime tijd voor de verhuisdag de juiste hoeveelheid verhuisdozen af bij u thuis. Onze verhuisdozen zijn geschikt voor al uw spullen. Zo kunnen we boekendozen, garderobedozen, schilderijdozen en zelfs flesdozen leveren. Ook wordt bij deze service standaard inpakpapier en noppenfolie bijgeleverd. Op deze manier kunt u al uw spullen op een veilige en eenvoudige manier verhuizen naar Apeldoorn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het breken of stukgaan van uw kostbare spullen.

Transport

MAK verhuizingen is gespecialiseerd in het vakkundig transporteren van uw inboedel. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw spullen van A naar B worden verhuisd, wij laden uw spullen ook met veel zorg in en uit. Op deze manier hoeft u geen onnodige stress te ervaren tijdens de verhuisdag. Zo voorkomt u ook dat u tijdens het tillen rugklachten krijgt of andere ongelukken krijgt. Onze ervaren verhuizers gaan met veel zorg met uw spullen om en hebben voor ieder probleem wel een oplossing. Wanneer u gebruikmaakt van onze services bent u tevens standaard verzekerd tot een maximum bedrag van € 100.000, -.

Opslag

Stel, u heeft uw oude woning verkocht, of de huur is opgezegd, maar uw nieuwe woning is nog niet klaar om in te trekken. U kunt dan gebruikmaken van onze opslagservice. Als u een tijdelijke woning heeft voordat u gaat verhuizen naar Apeldoorn, zorgen wij ervoor dat uw spullen naar een opslag van MAK verhuizingen worden gebracht. Op afspraak is deze opslagplaats ten alle tijden toegankelijk. Zodra uw nieuwe woning gereed is, zorgen wij ervoor dat uw inboedel van de opslagplaats naar de nieuwe woning wordt verhuisd.

MAK verhuizingen staat klaar voor uw verhuizing naar Apeldoorn

Wat uw wensen tijdens de verhuizing ook zijn, wij helpen u graag deze te realiseren. Wij staan klaar om u voor en tijdens uw verhuisdag zoveel mogelijk te ontzorgen zodat u rustig kunt gaan genieten van uw nieuwe woning. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website, of neem contact met ons op voor vragen of wensen. Gaat u niet naar Apeldoorn verhuizen, maar ergens anders in Gelderland? Ook dan komen wij graag uw verhuizing verzorgen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld regelmatig verhuizingen in Nijmegen en verhuizingen in Ede!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.