Verhuisbedrijf Venlo

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Venlo? MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard, maar staat ook in Venlo graag voor u klaar. Kunt u dus wel wat hulp gebruiken tijdens het verhuizen? Venlo is een veelzijdige stad waar het voor zowel jong als oud heerlijk vertoeven is. Er kan goed worden gewinkeld in de binnenstad, maar er zijn ook diverse horecagelegenheden. In Venlo zelf of in de omliggende stadsdelen kunt u genieten van een heerlijk diner of gezellig borrelen in één van de vele restaurantjes. U kunt er ook heerlijk ontspannen en wandelingen maken in de mooie omgeving. Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Venlo? Of gaat u vanuit Venlo ergens anders heen verhuizen? Dan helpen wij u graag. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend verhuisadvies op maat.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Venlo verhuizen – onze diensten

Bij MAK verhuizingen staan we klaar voor iedereen. Dit is dan ook de reden dat we een breed aanbod aan diensten hebben. Iedere verhuizing is namelijk anders en heeft een andere aanpak nodig. Daarom kunt u bij ons terecht voor particuliere en zakelijke verhuizingen, opslag, transport en losse services. Uiteraard gaan wij altijd netjes en secuur te werk. We vinden het belangrijk om zorgvuldig met uw inboedel om te gaan en we doen er alles aan om u van A tot Z te ontzorgen. Hierbij is geen vraag ons te veel! We zijn erg flexibel, dus schroom niet om uw vraagstuk bij ons neer te leggen. We zullen altijd op zoek gaan naar een passende oplossing voor uw situatie.

Verhuizen naar Venlo

U wilt verhuizen van of naar Venlo, maar waar moet u beginnen? Een verhuizing kan nog wel eens voor de nodige stress zorgen. Naast de stress die het oplevert, kost het ook nog eens veel tijd. Als u deze tijd en stress wilt besparen, kunt u onze hulp inschakelen. Als verhuisbedrijf zijn we actief in Venlo, maar ook in de rest van Nederland zoals Tegelen en Venray. We hebben al eerder benoemd dat we een breed aanbod aan diensten hebben. Hieronder lichten we deze diensten graag wat verder toe, zodat u een beter beeld hebt van de mogelijkheden.

Bij MAK verhuizingen staat verhuizen natuurlijk centraal. Daarom kunnen wij breed worden ingezet bij diverse soorten verhuizingen. Denk hierbij aan particuliere verhuizingen, budget verhuizingen, deel verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen, maar bijvoorbeeld ook ontruimingen.

Wij zijn ook een betrouwbare partner voor uw bedrijfsverhuizing, waarbij we natuurlijk zorgvuldig omgaan met alle privacygevoelige gegevens. Wij helpen diverse soorten bedrijven met zakelijke verhuizingen. Zo staan wij klaar voor ZZP’ers, maar ook voor grote organisaties.

Het kan nog wel eens voorkomen dat uw spullen tijdens een verhuizing tijdelijk ergens anders moeten worden opgeslagen. U kunt uw inboedel veilig en betrouwbaar opslaan in een van onze tijdelijke opslagruimtes. Alles op één plek: wel zo handig!

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Venlo dat op een veilige manier uw spullen kan vervoeren? Wij vervoeren al uw spullen zorgvuldig en kunnen het gehele transport van u overnemen.

Wij ontzorgen u van A tot Z tijdens uw verhuizing. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor diverse losse services. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het verhuizen van uw piano. Het verhuizen van een piano is een hele uitdaging vanwege het gewicht en de omvang. Wij kunnen u verzekeren dat we uw piano op een veilige manier naar de plek van bestemming vervoeren. Ook kunnen wij u van dienst zijn met onze verhuisdozenservice. Wij komen dan alle benodigdheden om praktisch en veilig in te pakken bij u thuis afleveren. Na de verhuizing wilt u natuurlijk dat uw spullen op de juiste plek staan en klaar zijn voor gebruik. Met onze montage- en demontage service helpen wij u met het monteren en demonteren van uw spullen. Zo kunt u écht zorgeloos verhuizen!

MAK verhuizingen in Venlo

Kiest u MAK verhuizingen als uw verhuisbedrijf in Venlo? Dan bent u gegarandeerd van een uitstekende service. Aan de hand van onze persoonlijke en transparante werkwijze garanderen we betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bij ons dus geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wilt u de hulp van een verhuisbedrijf in omgeving Venlo inschakelen? Kies dan voor MAK verhuizingen.

Via de website kunt u snel, eenvoudig en bovendien geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt de persoonlijke offerte vervolgens binnen 24 uur na de aanvraag. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.