Verhuisbedrijf Breda

Als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Breda, dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres. Hoewel wij in Sittard gevestigd zijn, staat ons verhuisteam ook klaar om uw inboedel naar Breda te verhuizen! Maar dat is niet de enige dienst die wij aanbieden. Wij nemen graag zoveel mogelijk taken van u over, zodat het verhuizen naar Breda zo goed en makkelijk mogelijk verloopt. Wij kunnen u ook voorzien van de juiste inpakmaterialen en bieden een inboedelopslag aan. Meer hierover leest u op deze pagina. Mocht u nog vragen hebben over het een of het ander, twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Onze diensten bij verhuizen naar Breda

Zoals eerder vermeld, bieden wij diverse verhuisdiensten aan om uw verhuizing naar of in Breda in goede banen te leiden. Hieronder lees je meer over de diensten van ons verhuisbedrijf die wij in Breda aanbieden:

Opslag

Gaat u naar Breda verhuizen, maar kunt u de sleutel van uw nieuwe huis pas over een tijdje bemachtigen? De kans is groot dat u uw eigen huis al heeft verkocht en dus nog een tijdje in een tijdelijk verblijf moet wonen. Dan bent u zeer gebaat bij onze inboedelopslag. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om uw gehele inboedel op te slaan in de tijdelijke woning. Dit is ook heel erg onhandig. Dan bent u dubbel aan het slepen en heeft u weinig woonruimte over. Maak het uzelf gemakkelijk door gebruik te maken van onze inboedelopslag. De mensen van ons verhuisbedrijf komen graag naar Breda om een deel van uw inboedel op te halen en elders op te slaan. Boeken, kleding, meubels enzovoorts die u zolang even kunt missen, worden naar een veilige opslagplaats gebracht. Deze opslagplaats is altijd nog op afspraak bereikbaar. Maakt u zich dus geen zorgen als u merkt dat u toch nog iets mist.

Vervoer

Een andere belangrijke dienst waarmee ons verhuisbedrijf u kan helpen in Breda is het transport van uw inboedel. Kijkt u al ertegenop om al die zware verhuisdozen, kasten, bedden en andere meubels te gaan dragen en vervoeren naar uw nieuwe woonplekje? Dat snappen wij volledig. Bovendien heeft niet iedereen een (verhuis)bus of een grote wagen tot zijn beschikking. Om onnodig vaak te gaan rijden met alle meubels, raden wij dan ook aan om onze transportdienst in te schakelen.

Wij hebben een sterk team van verhuismannen en verhuisvrouwen die uw inboedel snel en veilig van het ene naar het andere adres vervoeren. En mochten er obstakels zijn, zoals een trappenhuis van zes verdiepingen hoog, een kast die niet door de deur past of wat dan ook, dan vinden wij hier altijd een oplossing voor. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Laat dat zware werk dus lekker aan ons over en voorkom dat u door uw rug gaat of iets breekbaars laat vallen. Wij weten precies wat we doen als we uw inboedel verhuizen naar Breda.

Verhuisdozenservice

Tot slot bieden wij ook nog de verhuisdozenservice aan! Dit houdt in dat wij u voorzien van al het benodigde materiaal om uw inboedel veilig en praktisch in te pakken. Hierbij kunt u denken aan allerlei soorten verhuisdozen, noppenfolie en inpakpapier. Die prachtige, antieke glazen en die waardevolle beeldjescollectie moeten immers wel goed en stevig worden ingepakt! Als u bij ons aangeeft welke spullen u zoal heeft om te verhuizen, dan komt ons verhuisbedrijf langs bij u in Breda om alle benodigde inpakmaterialen te leveren. Dit is al een zorg minder voor u, waardoor u op ontspannen wijze kunt beginnen met het inpakken en sorteren van uw spullen.

Welke soorten verhuizingen in Breda verzorgen wij?

Niet alleen gezinnen kunnen bij ons aankloppen wanneer ze naar Breda willen verhuizen. Wij staan namelijk ook klaar bij seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen en ontruimingen in Breda. Het maakt niet uit hoe groot uw inboedel is, hoever u naar uw nieuwe woonplek moet rijden of welke obstakels er zijn – wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes verloopt. Wij bieden dus iedereen de hulp die hij/zij nodig heeft! Ook mensen met een wat kleinere portemonnee kunnen bij ons terecht. Daar leest u hieronder meer over.

Voordelige verhuizingen in Breda

MAK verhuizingen biedt ook budgetverhuizingen en deelverhuizingen aan. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om op goedkope wijze te verhuizen naar Breda. Voor de budgetverhuizing maken wij samen een zo goedkoop mogelijk verhuisplan, zodat u ook met een klein budget kunt gebruikmaken van onze hoogwaardige verhuisdiensten. Bij een Deel verhuizing hoeft u alleen te betalen voor de specifieke deeldiensten en werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van uw inboedel zelf te verhuizen en het andere deel door ons te laten vervoeren. Lees er meer over op onze website.

Hét verhuisbedrijf om u uit te helpen in Breda

Zoals u heeft gelezen, kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn bij het verhuizen naar Breda. Uiteraard kunt u ook onze hulp inschakelen als u juist vanuit Breda naar een andere plek in Nederland, zoals Nederweert of Helmond, of Europa wilt verhuizen. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vul dan gelijk het offerteformulier in dat te vinden is op onze website. Een van onze verhuisspecialisten zal u vervolgens bellen om het kostenplaatje verder te bespreken. Gaat u akkoord met de prijs en de plannen voor uw verhuizing vanuit of naar Breda? Dan gaan we razendsnel aan de slag om uw verhuiszorgen en -taken over te nemen.

verhuisbedrijf veldhoven

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.