Verhuisbedrijf Helmond

Woont u in de omgeving van Helmond en heeft u verhuisplannen? Dan bent u vast op zoek naar een verhuisbedrijf in Helmond. MAK verhuizingen is gevestigd in het zonnige zuiden, maar vanuit onze vestiging in Sittard zijn wij actief door het hele land. Dus ons verhuisbedrijf staat ook in Helmond en omgeving graag voor u klaar! Gaat u van, naar of binnen Helmond verhuizen? Dan komen er een heleboel zaken op u af. Misschien moet u nog wel uw huidige woning verkopen of bent u zich al bezig aan het houden met het aanpassen van uw gegevens.

 

Een ding is zeker: een verhuizing kost veel tijd en moeite. MAK verhuizingen maakt uw verhuizing van, binnen of naar Helmond een stuk eenvoudiger. We ontzorgen u namelijk graag op het gebied van verhuizen, zodat u zich bezig kunt houden met andere dingen. Hoe wij dat doen? Daar vertellen we graag wat meer over. Hieronder leest u dan ook meer over onze service en werkwijze tijdens het verhuizen in Helmond. Bij vragen of voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen in Helmond met MAK verhuizingen

Zoals we al eerder hebben benoemd, komen er tijdens een verhuizing een heleboel zaken op u af. De gehele inboedel moet worden ingepakt en vervoerd, maar er zijn ook nog tal van andere zaken die geregeld moeten worden. Misschien moet u zich wel inschrijven in een andere gemeente. Ook is het een goed idee om te kijken of alle abonnementen die u heeft afgesloten nog wel passen bij uw huidige situatie. Juist omdat een verhuizing zoveel tijd en moeite in beslag neemt, zetten wij ons graag in om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met ons breed aanbod aan diensten kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens uw verhuizing van, naar of binnen Helmond. Hieronder lichten we onze diensten verder toe. Heeft u een hulpvraag en staat deze er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn erg flexibel en zullen dan ook altijd op zoek gaan naar een mogelijkheid om u te helpen.

MAK verhuizingen staat voor u klaar in Helmond

Onze naam zegt het al, wij zetten ons graag in om u te ontzorgen bij verhuizingen. U kunt ons inschakelen bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Onze verhuizers beschikken allemaal over de benodigde certificaten en gaan uiteraard zorgvuldig met uw spullen en privacygevoelige informatie om. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn dan ook breed inzetbaar, van senioren verhuizingen tot aan studenten verhuizingen en van budget verhuizingen tot aan ontruimingen. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens het verhuizen in Helmond en omgeving, helpen wij u onder andere graag met:

Opslag

Tijdens een verhuizing kan het handig zijn om uw spullen tijdelijk ergens op te slaan. Soms kost het enige tijd voor de nieuwe woning klaar is om in te trekken of er kan een andere reden zijn dat uw spullen tijdelijk ergens gestald moeten worden. U kunt uw spullen veilig in onze opslag achterlaten. Uiteraard worden uw spullen goed beveiligd. Alles onder één dak: wel zo handig natuurlijk!

Transport

Uw spullen moeten natuurlijk van het oude adres naar het nieuwe adres worden vervoerd. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw verhuizing naar Helmond, dus wij kunnen ook het transport regelen. We zorgen ervoor dat uw inboedel veilig van A naar B wordt vervoerd en gaan uiteraard zorgvuldig met uw spullen om.

Losse diensten

Naast onze reguliere diensten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wij beloven dat we u volledig ontzorgen op het gebied van verhuizen, dus wij bieden ook nog diverse losse diensten aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld helpen met het verhuizen van een piano, wat toch extra zorg en aandacht nodig heeft. Maar wij kunnen met onze verhuisdozenservice ook alle benodigdheden leveren om praktisch en veilig in te pakken. U kunt dan thuis op uw gemak aan de slag met het inpakken van al uw spullen. Daarnaast kunt u bij onze losse diensten ook denken aan onze montage- en demontage service. Wij monteren en demonteren uw spullen zodat u snel in kunt trekken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

MAK -High Res-77-min

Snel en eenvoudig verhuizen naar Helmond

Spreekt onze persoonlijke en transparante werkwijze u aan? En bent u van plan om te verhuizen naar Helmond? Dan helpen we u uiteraard graag. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Zo weet u binnen 24 uur wat de kosten zijn van uw verhuizing naar Helmond. Wij vinden duidelijkheid én eerlijkheid belangrijk, dus bij ons vindt u geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Kiest u voor MAK verhuizingen? Dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u écht zorgeloos verhuizen!

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op de mogelijkheden te bespreken. Als verhuisbedrijf staan wij voor u klaar in Helmond en omgeving, ook als u verder weg gaat verhuizen zoals Breda of Nederweert!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.