Verhuisbedrijf Limburg

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken van een professioneel verhuisbedrijf in Limburg? MAK Verhuizingen staat voor u klaar! Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de leuke zaken rondom het verhuizen zoals het uitzoeken van nieuwe verf en meubels. Wij maken het verhuizen in of naar Limburg zo prettig mogelijk voor u. Bent u benieuwd naar hoe wij uw verhuizing kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

De verhuizingen bij MAK Verhuizingen

Bij MAK Verhuizingen kunt u terecht voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Wij brengen studenten van en naar hun studentenkamers. Wij verzorgen seniorenverhuizingen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor Budget verhuizingen. Wanneer u een gering budget heeft voor uw verhuizing, dan maken we voor u een verhuisplan op maat zodat u toch van onze kwalitatieve diensten gebruik kunt maken. Naast de Budget verhuizingen, hebben wij ook Deel verhuizingen. Hierbij kunt u volledig zelf bepalen welk deel van uw inboedel u door ons wil laten vervoeren. Denk hierbij aan het transporteren van zware en grotere meubels zoals uw witgoed apparaten. Wilt u meer informatie over de verschillende verhuizingen, bekijk dan deze pagina.

Verhuisdozenservice voor uw verhuizing in Limburg

Het verhuizen begint natuurlijk bij het inpakken van al uw spullen. De meeste mensen doen dit graag zelf, omdat ze hun spullen op deze manier rustig kunnen sorteren. Voor het inpakken van uw inboedel heeft u natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Wanneer u MAK Verhuizingen inschakelt, dan profiteert u standaard van onze verhuisdozenservice. Dat wil zeggen dat wij ruim voor de verhuizing alle benodigdheden om te verhuizen bij u thuis komen afleveren. Denk hierbij aan verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie, enzovoorts. Wij bieden verschillende soorten verhuisdozen aan, zodat u al uw spullen op een veilige en praktische manier kunt inpakken. Zo leveren we o.a. garderobedozen, boekendozen, flesdozen en schilderijdozen.

Uw inboedel verhuizen binnen Limburg

Het zwaarste werk tijdens uw verhuizing is toch wel het inladen, vervoeren en uitladen van alle verhuisgoederen. Laat dit daarom aan ons over! Wij komen bij u thuis langs om uw volledige inboedel op te halen en in te laden in een van onze verhuiswagens. Vervolgens transporteren wij uw inboedel vakkundig en veilig naar uw nieuwe adres. Eenmaal aangekomen bij uw nieuwe adres, slaan de verhuismedewerkers van ons verhuisbedrijf de handen ineen om alle verhuisgoederen netjes in uw nieuwe woning neer te zetten. Ook die zware bank en die lange tafel brengen wij veilig en zonder problemen naar uw nieuwe woonkamer. Op deze manier hoeft u zelf geen zware of ingewikkelde werkzaamheden uit te voeren en kunt u stressvrij verhuizen naar uw nieuwe adresje.

Vanuit Limburg verhuizen

Uiteraard kunt u niet alleen gebruik maken van onze diensten als u binnen Limburg verhuist of naar Limburg toe gaat verhuizen, maar ook als u vanuit Limburg naar een andere plek verhuist. Het maakt hierbij niet uit wat uw nieuwe adres is. Of u nu naar Brabant, Groningen, de Randstad of misschien wel het buitenland verhuist, wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Uw meubels, keukenapparatuur en persoonlijke spullen zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat er na de verhuizing vanuit Limburg nog steeds geen vuiltje of krasje te bekennen is op uw spullen of die nieuwe bank.

Tijdelijke opslag van uw spullen

Heeft u tijdens uw verhuizing in Limburg tijdelijk een andere woning? Bijvoorbeeld omdat u niet meteen in uw nieuwe woning kunt intrekken? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat uw inboedel niet helemaal in uw tijdelijke onderkomen past of dat u uw sommige spullen liever even op een andere plek heeft staan. Bij MAK Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor de tijdelijke opslag van uw spullen. Wij komen de verhuisdozen of meubels, die u tijdelijk elders wilt opslaan, afhalen om deze vervolgens naar een veilige opslagplek te brengen. Dit levert u veel meer ruimte op in uw tijdelijke woning en zal meer rust in uw hoofd creëren tijdens het verhuizen.

De voordelen van verhuizen met MAK Verhuizingen

Voor het verhuizen in Limburg kiest u voor MAK Verhuizingen. Wij hebben de ervaring en knowhow die u helpen aan een soepele, vlugge en effectieve verhuizing. We hebben bovendien een groot wagenpark met verhuiswagens en verhuisliften. Hierdoor vindt u geheid een verhuiswagen die bij uw inboedel past. Bovendien is uw inboedel goed verzekerd, waardoor u weer een zorg minder boven het hoofd hangt. Waarom nog meer kiezen voor MAK Verhuizingen? Wij:

  • – Bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • – Vormen een aanspreekpunt bij vragen
  • – Begeleiden u op maat
  • – Leveren inpakmaterialen
  • – Verhuren verhuisliften
  • – Bieden handige verhuistips op de website
  • – Sturen u vrijblijvende offertes binnen 24 uur

Verhuizing op maat

MAK Verhuizingen levert verhuizingen naar Limburg op maat. Dat betekent dat we samen een persoonlijk plan maken wanneer u naar of binnen Limburg gaat verhuizen. We nemen al uw wensen en uitdagingen met betrekking tot de verhuizing door en bekijken vervolgens hoe wij de verhuizing het beste kunnen aanpakken om ervoor te zorgen dat deze zo goed en zorgeloos mogelijk verloopt. In ons plan op maat nemen wij uitsluitend diensten op die voor u noodzakelijk zijn, zodat u geen onnodige kosten hoeft te maken.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.