Verhuisbedrijf Limburg

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken van een professioneel verhuisbedrijf in Limburg? MAK verhuizingen staat voor u klaar! Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de leuke zaken rondom het verhuizen zoals het uitzoeken van nieuwe verf en meubels. Wij maken het verhuizen in of naar Limburg zo prettig mogelijk voor u. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuisdozenservice voor uw verhuizing in Limburg

Het verhuizen begint natuurlijk bij het inpakken van al uw spullen. De meeste mensen doen dit graag zelf, omdat ze hun spullen op deze manier rustig kunnen sorteren. Voor het inpakken van uw inboedel heeft u natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Wanneer u ons verhuisbedrijf in Limburg inschakelt, dan profiteert u standaard van onze verhuisdozenservice. Dat wil zeggen dat wij ruim voor de verhuizing alle benodigdheden om te verhuizen bij u thuis in Limburg komen afleveren. Denk hierbij aan verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie, enzovoorts. Wij bieden verschillende soorten verhuisdozen aan, zodat u al uw spullen op een veilige en praktische manier kunt inpakken. Zo leveren we o.a. garderobedozen, boekendozen, flesdozen en schilderijdozen.

Uw inboedel in Limburg verhuizen

Het zwaarste werk tijdens uw verhuizing in Limburg is toch wel het inladen, vervoeren en uitladen van alle verhuisgoederen. Laat dit daarom aan ons over! Wij komen bij u thuis langs om uw volledige inboedel op te halen en in te laden in een van onze verhuiswagens. Vervolgens transporteren wij uw inboedel vakkundig en veilig naar uw nieuwe adres. Eenmaal aangekomen bij uw nieuwe adres, slaan de verhuismedewerkers van ons verhuisbedrijf in Limburg de handen uit de mouwen om alle verhuisgoederen netjes in uw nieuwe woning neer te zetten.

 Ook die zware bank en die lange tafel brengen wij veilig en zonder problemen naar uw nieuwe woonkamer. Op deze manier hoeft u zelf geen zware of ingewikkelde werkzaamheden uit te voeren en kunt u stressvrij verhuizen naar uw nieuwe plek in Limburg.

Vanuit Limburg verhuizen

Uiteraard kunt u niet alleen gebruikmaken van onze diensten als u binnen Limburg verhuist of naar Limburg toe gaat verhuizen, maar ook als u vanuit Limburg naar een andere plek verhuist. Het maakt hierbij niet uit wat uw nieuwe adres is. Of u nu naar Brabant, Groningen, de Randstad of misschien wel het buitenland verhuist, wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Uw meubels, keukenapparatuur en persoonlijke spullen zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat er na de verhuizing vanuit Limburg nog steeds geen vuiltje of krasje te bekennen is op die nieuwe bank die zo mooi gaat staan in uw nieuwe woning.

Tijdelijke opslag voor uw spullen

Heeft u tijdens uw verhuizing in Limburg tijdelijk een ander onderkomen? Bijvoorbeeld omdat u niet meteen in uw nieuwe woning kunt intrekken? Dan kan het natuurlijk voorkomen dat uw inboedel niet helemaal in uw tijdelijke onderkomen past of dat u uw sommige spullen liever even op een andere plek heeft staan. Bij ons verhuisbedrijf in Limburg bent u aan het juiste adres voor tijdelijke opslag van uw spullen. Wij komen de verhuisdozen of meubels die u tijdelijk elders wilt opslaan afhalen om deze vervolgens naar een veilige opslagplek te brengen. Dit levert u veel meer ruimte op in uw tijdelijke woning en zal meer rust in uw hoofd creëren tijdens het verhuizen in Limburg.

Zonder zorgen verhuizen naar Limburg

Wellicht twijfelt u nog of u niet beter op eigen houtje kunt verhuizen naar Limburg, want zo moeilijk is verhuizen toch niet? En wat kan er nu mis gaan? In de praktijk blijkt verhuizen vaak veel ingewikkelder, zwaarder en tijdrovender dan mensen in eerste instantie denken. En er ligt altijd wel een risico op de loer. Zo kan die dure vaas of dat prachtige servies makkelijk breken als deze niet op de juiste manier worden ingepakt of verplaatst. Bovendien kunt u als onervaren tiller makkelijk door uw rug gaan als u te veel werk op zich neemt. Laat het verhuizen daarom over aan de ervaringsdeskundigen! Wij verzekeren dat al uw spullen op een veilige en snelle manier worden verhuisd naar uw nieuwe woning in Limburg. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw piano beschadigd raakt of dat de tafel niet door de deur past. De mannen van ons verhuisbedrijf in Limburg vinden overal een geschikte oplossing voor en nemen al het werk en zorgen uit handen.

Zonder zorgen verhuizen naar Limburg

MAK verhuizingen levert verhuizing naar Limburg op maat. Dat betekent dat we samen een persoonlijk plan maken wanneer u naar of binnen Limburg gaat verhuizen. We nemen al uw wensen en uitdagingen met betrekking tot de verhuizing door en bekijken vervolgens hoe wij de verhuizing het beste kunnen aanpakken om ervoor te zorgen dat deze zo goed en zorgeloos mogelijk verloopt. In ons plan op maat nemen wij uitsluitend diensten op die voor u noodzakelijk zijn, zodat u geen onnodige kosten hoeft te maken. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van uw verhuizing? Vraag dan gelijk een gratis offerte aan op onze website! Al binnen 24 uur ontvangt u uw persoonlijk offerte.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.