Verhuizen in Utrecht

MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Een verhuizing of ontruiming brengt veel tijd en stress met zich mee. Stress die u zich wilt besparen. Wij nemen dit met zorg en aandacht uit handen voor particulier en zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging graag aan.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Gemakkelijk verhuizen in Utrecht

MAK verhuizingen doet er alles aan om u van A tot Z te ontzorgen in uw verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft te kijken en u profiteert tegelijkertijd van hoogwaardige verhuisdiensten.

Iedere verhuizing is anders. Iedere inboedel is anders. Iedere situatie is anders. Wij bieden maatwerk voor iedere verhuizing: geen vraag is ons te veel. Ook als u buiten Utrecht gaat verhuizen, bijvoorbeeld naar Oosterhout of Waalwijk, staan wij klaar voor u!

Diensten in Utrecht

Wij ontzorgen jouw complete verhuizing. Of het nu gaat om een studentenkamer, klein appartement of groot huis.

Zoekt u een betrouwbare partner met hoog verantwoordelijkheidsgevoel om uw bedrijfsverhuizing in privacy te laten verlopen?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een veilige en betrouwbare opslagplaats voor uw inboedel.

Wilt u graag transport regelen voor het verplaatsen van uw goederen? Wij zijn zorgvuldig in het vervoeren van goederen en kunnen het gehele transport van u overnemen.

Wij gaan discreet, verantwoordelijk en secuur te werk. Bij MAK verhuizingen zijn we fanatieke verhuizers die toegewijd zijn om uw verhuizing in goede banen leiden.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.