Verhuisbedrijf Waalwijk

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Waalwijk, dan helpt MAK verhuizingen u graag uit. Ons verhuisbedrijf nabij Waalwijk klaart elke klus met gemak door middel van een verhuizing op maat. Er wordt een op maat gemaakt plan bedacht dat volledig aansluit op uw woonsituatie, wensen en behoeftes. Dit doen wij met zorg en aandacht voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging aan. U kunt via onze website een gratis offerte aanvragen. Deze offerte zal binnen 24 uur worden gestuurd.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Diensten voor een verhuizing naar Waalwijk

Om iedereen te kunnen voorzien biedt MAK verhuizingen allemaal verschillende diensten aan. Wij staan klaar voor iedereen. Daarom kunt u bij MAK verhuizingen niet alleen terecht voor particuliere of zakelijke verhuizingen nabij Waalwijk, maar ook voor opslag, transport en losse services. Wij bieden zorg en aandacht voor u als klant en uw inboedel. MAK verhuizingen is erg flexibel, dus schroom niet als u met een vraag of een verhuisprobleem zit. Wij zullen altijd op zoek gaan naar een passende oplossing voor iedere situatie.

 

Transport

MAK verhuizingen is gespecialiseerd in het vakkundig transporteren van uw inboedel. U kunt bij ons terecht voor meubel-, keuken-, spoed-, en internationaal transport. Het in- en uitladen van de inboedel kan nog wel eens zwaar werk zijn. Dit kan al fout gaan door een verkeerde manier van tillen. Onervaren tillers gaan soms door hun rug of laten bepaalde voorwerpen met breekbare spullen vallen. Om dit te voorkomen, kunt u dit werk beter overlaten aan onze ervaren vakmensen die u graag willen helpen bij de verhuizing in Waalwijk. Daarbij hoeft u niet bang te zijn voor eventuele beschadigen. U bent namelijk tot €100.000,- verzekerd bij MAK verhuizingen. Bovendien gaan wij zeer zorgvuldig met uw spullen om.

 

Opslag

Naast dat wij u als verhuisbedrijf graag in Waalwijk helpen bij uw verhuizing, kunt u bij ons ook uw spullen tijdelijk opslaan. Onze vakmensen komen graag bij u thuis langs om uw spullen mee te nemen. De inboedelopslag is niet alleen voor privé-eigendommen, maar u kunt hier ook uw zakelijke spullen opslaan. U kunt dus ook uw inventaris en archieven veilig opbergen bij MAK verhuizingen. Mocht u toch de spullen nog nodig hebben, dan kunt u gerust een afspraak maken met een van onze werknemers. Wij zorgen er dan voor, dat u uw spullen weer in dezelfde status als bij afgifte kan ontvangen.

 

Verhuisdozenservice

Ons verhuisbedrijf nabij Waalwijk biedt ook een verhuisdozenservice aan. Dit houdt in dat wij u voorzien van alle benodigdheden om uw verhuizing in Waalwijk goed te laten lukken. U kunt zo bijvoorbeeld gebruikmaken van onze verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie. Om de spullen nog beter in te pakken, bieden wij ook verschillende soorten verhuisdozen aan. Wij bieden bijvoorbeeld verhuisdozen aan die geschikt zijn voor uw garderobe, boeken, flessen en schilderijen.

Voordelen van naar Waalwijk verhuizen met MAK verhuizingen

Bij MAK verhuizingen kunt u al verhuizen naar Waalwijk vanaf €150,-. Om iedereen in zijn/haar wensen en behoeften te voorzien, bieden wij naast onze goede prijzen ook een goede service aan. Bij MAK verhuizingen kunt u zelf bepalen hoeveel werk u uit handen wilt geven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gehele proces uit handen te geven. MAK verhuizingen ontzorgt u graag van A tot Z. Ook is het mogelijk om alleen de zwaardere of grotere meubelstukken te laten verhuizen door ons verhuisbedrijf naar Waalwijk.

 

Om flexibel in te spelen op uw wensen, bieden wij ook services aan in het weekend. Ook kan ons verhuisbedrijf in Waalwijk uw zorgen helemaal ontnemen door de inpak en demontage service. Onze medewerkers pakken graag voor u de verhuisdozen in. Dit gebeurt aan de hand van onze professionele inpakservice. Naast het inpakken verzorgen wij ook het demonteren en monteren van uw meubelstukken. Hierdoor ontnemen wij u het zware werk en bent u verzekerd van het veilig stellen van de onderdelen.

 

Het verhuisproces

Geen enkele vraag is ons te veel! Voordat wij beginnen met uw inboedel verhuizen naar Waalwijk, bespreken wij eerst met u de wensen en behoeften. Vanuit een duidelijk beeld van deze wensen en behoeften, kunnen wij een plan opstellen dat perfect bij u past. Aan de hand van de verschillende opties zal er een duidelijke offerte worden gemaakt. De prijs zal vooraf afgesproken zijn. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor onnodige en onverwachte kosten. Zo bespaart u niet alleen veel tijd en stress, maar worden ook de risico’s op ongelukken geminimaliseerd.

verhuisbedrijf Waalwijk

5 verhuistips

  • Begin tijdig met inpakken van uw inboedel;
  • Zorg voor een duidelijke organisatie tijdens het inpakken;
  • Koppel een nummer op de doos aan een bepaalde kamer. Zo weet u welke doos op welke kamer hoort;
  • Vul de halflege dozen op met vulpapier, in verband met verschuivingen binnen de doos;
  • Wijzig op tijd uw nieuwe adres.

MAK verhuizingen is actief op locaties door heel Nederland. Of u nu gaat verhuizen naar de buren in Oosterhout, of verder weg richting Oss en Utrecht. Het hoofdkantoor van ons verhuisbedrijf is gevestigd in Sittard, maar MAK verhuizingen biedt hulp aan iedereen. Van jong tot oud. Van klein tot groot. Mocht u ook hulp kunnen gebruiken bij uw verhuizing, neem dan gerust eens contact op met ons verhuisbedrijf. Wij komen graag naar Waalwijk om u te helpen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.