Verhuisbedrijf Veldhoven

Binnenkort is het zover – u gaat eindelijk verhuizen naar uw nieuwe woning in Veldhoven. U ziet al helemaal voor zich hoe u de nieuwe woning gaat inrichten en hoe u hier met veel plezier gaat wonen. Maar zover is het nog niet. Er moet eerst nog een heleboel gebeuren. Een verhuizing is meestal niet van de ene op de andere dag geregeld. Dat is echter niet onmogelijk als u de hulp inschakelt van ons professioneel verhuisbedrijf. In Veldhoven en in de rest van Nederland staan wij klaar om uw verhuizing zo snel en goed mogelijk te regelen. Meer hierover leest u op deze pagina.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Onze diensten bij een verhuizing naar Veldhoven

Hoe wij uw verhuizing naar Veldhoven in goede banen gaan leiden? Dat bepaalt u helemaal zelf. U heeft namelijk de keuze om één of meerdere van onze diensten af te nemen. Denk hierbij aan de verhuisdozenservice, inboedeltransport en inboedelopslag. De meeste mensen kiezen er sowieso voor om hun inboedel door ons te laten vervoeren naar het nieuwe huis. Daar hoort de verhuisdozenservice gratis bij.

U heeft binnen de diensten van ons verhuisbedrijf in Veldhoven ook nog vrij veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld besluiten om bij het inboedeltransport alleen de zware en grote meubels door ons te laten vervoeren en de rest zelf te doen. Door zelf mee te werken aan de verhuizing, kunt u kosten besparen. Nog wat meer informatie over onze verschillende diensten:

Service verhuisdozen

Om al uw spullen naar uw nieuwe woning in Veldhoven te verhuizen, moeten deze natuurlijk wel eerst worden ingepakt in verhuisdozen, en dan het liefste in degelijke en stevige verhuisdozen die niet snel onder de druk bezwijken. U heeft verhuisdozen nodig in allerlei soorten en maten. U hoeft hier echter niet voor op pad. Wij komen alle benodigde materialen graag afleveren bij u in Veldhoven. Verhuizen wordt zo een stuk makkelijker en leuker. U heeft alles bij de hand om al uw spullen op een overzichtelijke en veilige manier in te pakken.

Transport van uw inboedel

Is alles in dozen ingepakt en is de verhuisdag aangebroken? Dan is het natuurlijk tijd om alles te verhuizen naar Veldhoven. Dit is geen leuke klus om alleen te doen. Het is ook bijna onmogelijk om dit allemaal zelf te doen. Vaak moeten er wel meer dan 60 dozen verhuisd worden! En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle meubels zoals kasten, tafels en banken. Hoe gaat u dit allemaal verhuizen naar Veldhoven?

Ten eerste heeft u een verhuisbus nodig, zodat u zoveel mogelijk in een keer naar de nieuwe woning kunt brengen. Ten tweede heeft u mensen nodig die u kunnen helpen om alles in- en uit te laden en netjes uw nieuwe woning in te dragen. Wij zorgen er graag voor dat dit allemaal in een keer voor u wordt geregeld. Gaat u dus lekker achterover zitten en laat ons al dat zware werk maar doen. Ons verhuisbedrijf brengt vanuit Veldhoven al uw spullen snel en schadevrij naar uw nieuwe woonplekje.

Opslag van uw inboedel

Tot slot verzorgen wij ook inboedelopslag. Dit is ideaal voor mensen die niet gelijk in hun nieuwe woning kunnen en nog tijdelijk in een ander onderkomen moeten verblijven. Het is niet handig om alle verhuisdozen en meubels ook mee te nemen naar dit tijdelijk onderkomen. Dit past vaak niet eens. De oplossing is dan om deze spullen tijdelijk op te slaan in onze veilige opslagplaats. Deze wordt goed bewaakt, waardoor uw spullen in veilige handen zijn.

verhuisbedrijf veldhoven

Verhuizen naar Veldhoven met een persoonlijk verhuisplan

Zoals je hebt gelezen, biedt ons verhuisbedrijf in Veldhoven diverse diensten aan. Wij zetten deze diensten graag flexibel in om uw verhuizing zo snel en goedkoop mogelijk te maken. Welke diensten zijn voor u van toepassing? Dat bepalen we samen tijdens een kennismakingsgesprek. Nadat we alle wensen en voorkeuren besproken hebben, stelt onze verhuisadviseur een persoonlijk verhuisplan op. Met dit plan weet u precies wat er moet gebeuren om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen en hoeveel dit gaat kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

We gaan geen uitdaging uit de weg

In het verhuisplan nemen we ook eventuele uitdagingen op die zich kunnen voordoen tijdens de verhuizing naar Veldhoven. Heeft u bijvoorbeeld een kast die niet door de deur past of heeft u een zeer fragiele piano die vervoerd moet worden? Is er geen lift beschikbaar in uw nieuwe appartementencomplex of is uw nieuwe adres gelegen in een voetgangersstraat waar geen verhuisbus mag staan? Maakt u zich niet druk. Wij vinden voor elke verhuisuitdaging wel een oplossing. Neem vrijblijvend contact op met de verhuisadviseur van MAK verhuizingen en wij stellen een persoonlijk plan op.

Uiteraard staat ons verhuisbedrijf ook klaar in plaatsen als Den Bosch, Vught, Boxmeer en de rest van Nederland om uit te helpen bij verhuizingen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.