Verhuisbedrijf Sittard-Geleen

Heeft u plannen om binnenkort te gaan verhuizen naar Sittard-Geleen? Dan staat MAK verhuizingen klaar om u hier zo goed mogelijk bij van dienst te zijn. Ons verhuisbedrijf is gelegen in Sittard-Geleen en wij kennen het gebied uit ons duimpje. Wij snappen wel waarom u naar deze gemeente wilt verhuizen! Er is in Sittard-Geleen genoeg te doen, zien en beleven. Zo zijn er verschillende prachtige monumenten, musea, kastelen en kerken te bewonderen in deze meest noordelijke gemeente van Zuid-Limburg. 

Bovendien kan men er heel mooi wandelen, vooral aan de oostzijde van Sittard-Geleen, die wordt omsloten door heuvelruggen en groen. Ook de Geleenbeek en de Maas, die van zuid naar noord door de gemeente stromen, vormen een charmante toevoeging aan het gebied. En niet te vergeten: vanuit Sittard-Geleen bent u al binnen enkele minuten in buurlanden België en Duitsland. Dat is om verschillende redenen een fijne extra, bijvoorbeeld omdat de benzineprijzen hier vaak een stuk lager liggen!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen naar Sittard

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Sittard-Geleen, dan gaat u hoogstwaarschijnlijk verhuizen naar Sittard of Geleen. In beide gevallen kunt u rekenen op onze professionele verhuishulp. Ons verhuisbedrijf zelf is in Sittard gelegen, dus wij kunnen zo op de gewenste locatie in Sittard zijn. Wij kennen de stad als geen ander en hebben al veel mensen mogen uithelpen met hun verhuizing in Sittard. Of u nu naar een hooggelegen flatappartementje, een boerderij, een grote villa of een studentenhuis in Sittard gaat verhuizen, wij nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zorgeloos en op het gemak naar uw nieuwe woonplek kunt gaan en kunt gaan genieten van de gezelligheid en de levendigheid die Sittard te bieden heeft.

Verhuizen naar Geleen

Maar uiteraard kunt u ook onze hulp inschakelen als u gaat verhuizen van, in of naar Geleen! Hierbij is geen enkele uitdaging ons teveel. Hoe groot uw inboedel ook is, hoe snel u moet zijn ingetrokken in uw nieuwe woning of hoeveel kilometer wij ook moeten rijden – bij ons bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing in, van of naar Geleen op rolletjes gaat verlopen. Wij bespreken van tevoren alle belangrijke zaken rondom de verhuizing in Geleen en stellen vervolgens een verhuisplan op maat voor u op dat volledig in lijn is met uw situatie en wensen. Op deze manier kunt u volledig zorgeloos naar Geleen verhuizen! U heeft waarschijnlijk wel belangrijkere zaken te doen dan het transporteren van uw inboedel. Geef dat zware werk dus lekker uit handen, aan ons verhuisbedrijf in Sittard-Geleen.

Diensten die ons verhuisbedrijf in Sittard en Geleen aanbiedt

Voor welke diensten kunt u zoal bij MAK verhuizingen terecht? Ten eerste staan wij uiteraard klaar om uw volledige inboedel te verhuizen van of naar Sittard-Geleen. Er komt vaak meer kijken bij het inladen, transporteren en uitladen van uw inboedel dan men in eerste instantie zou denken. Zo komt het vaker voor dat men geen geschikt vervoersmiddel heeft om alle spullen te vervoeren, dat bepaalde meubels te zwaar zijn om zelf te tillen of dat men grote voorwerpen niet door een deur of langs een trap krijgt. De ervaren medewerkers van ons verhuisbedrijf in Sittard-Geleen weten precies hoe ze met dit soort zaken moeten omgaan en zorgen ervoor dat al uw spullen veilig en snel naar uw nieuwe woning worden gebracht.

Ten tweede kunt u bij ons ook terecht als u nog op zoek bent naar geschikt verhuismateriaal. Want om alles te kunnen sorteren en inpakken, heeft u uiteraard de juiste inpakmaterialen en verhuisdozen nodig. Wij hebben alles dat u nodig heeft op voorraad. Niet alleen reguliere verhuisdozen, maar ook garderobedozen, boekendozen, flesdozen en schilderijdozen hebben wij tot onze beschikking. Wij komen de benodigde materialen ruime tijd voor de verhuizing in Sittard-Geleen bij u afleveren. Op deze manier kunt u tijdig en rustig aan de slag gaan met het inpakken van uw spullen.

Tot slot biedt ons verhuisbedrijf in Sittard-Geleen ook inboedelopslag aan. Dus mocht u naar Sittard of Geleen gaan verhuizen, maar heeft u eerst nog een tijdelijk onderkomen waar u niet al uw verhuisdozen kunt opslaan? Dan heeft u natuurlijk een plek nodig waar u wél al uw spullen tijdelijk kwijt kunt. MAK verhuizingen brengt uw inboedel naar een veilige opslagplek. U kunt hier altijd op afspraak langskomen als u merkt dat u bepaalde spullen toch meteen nodig heeft.

verhuisbedrijf Waalwijk

Verschillende soorten verhuizingen in Sittard en Geleen

Zoals u heeft gelezen, biedt ons verhuisbedrijf in Sittard en Geleen verschillende soorten diensten aan. Maar wij bieden ook voldoende verscheidenheid in de soorten verhuizingen. Of het nu gaat om een verhuizing naar een grote villa, een seniorencomplex of een studentenkamer op vier hoog – wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Ook staat ons verhuisbedrijf uit Sittard-Geleen klaar bij zakelijke verhuizingen, budgetverhuizingen en ontruimingen. Wilt u hier graag meer over weten? Kijk dan eens rond op onze website. Hier vindt u niet alleen meer informatie, maar ook een offerteformulier. Wanneer u dit formulier invult, kunnen wij uw verhuizing naar Sittard of Geleen zorgvuldig doornemen en een kostenberekening maken. Dit is volledig vrijblijvend, maar natuurlijk gaan we graag aan de slag om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.