Verhuisbedrijf Oss

MAK verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat in Oss en andere plekken in Nederland dat zorgt voor een veilig en schadevrij transport van uw hele inboedel. En dit voor een leuke prijs! U kunt al vanaf € 150 verhuisd naar Oss zijn. Uw spullen en meubels zijn bij ons altijd goed verzekerd, tot een bedrag van maar liefst € 100.000. Voor meer informatie over onze services kunt u verder lezen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Tarieven van een verhuizing naar Oss

Omdat iedere verhuizing uniek is, is het lastig om u zonder de nodige informatie vooraf te vertellen hoeveel uw verhuizing precies gaat kosten. Om een teleurstelling te voorkomen, doen we dit ook niet. Wel kunt u natuurlijk een gratis offerte aanvragen, waarin we u wel precies kunnen aangeven wat een verhuizing met ons verhuisbedrijf in Oss gaat kosten!

Werkwijze bij verhuizen naar Oss

Hoe werkt het als u ons verhuisbedrijf wilt inschakelen? Een verhuizing naar Oss gaat in de volgende stappen:

Vraag uw offerte aan

Allereerst is het belangrijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. Deze wordt volledig voor u op maat gemaakt wanneer u naar Oss gaat verhuizen. U geeft bij de aanvraag aan om wat voor een soort verhuizing het gaat. Vervolgens vult u in wat de verwachte verhuisdatum is en geeft u het huidige adres en uw nieuwe adres door. Tot slot laat u uw persoonsgegevens achter. Als we deze gegevens allemaal hebben ontvangen, gaat een van onze specialisten van ons verhuisbedrijf in Oss aan de slag om een prijsindicatie te maken. Wij verzorgen ook verhuizingen buiten Oss. Gaat u naar bijvoorbeeld Waalwijk of Utrecht verhuizen? Wij staan voor u klaar!

Contact met de verhuisadviseur

Nadat u de offerte heeft aangevraagd en ons verhuisbedrijf hiermee in Oss aan de slag is gegaan, zal er contact met u worden opgenomen door een van onze verhuisadviseurs. Deze zal alle details van de verhuizing met u bespreken. Denk hierbij aan de kosten en de zaken waar u zoal rekening mee moet houden. Duidelijke en heldere communicatie vinden wij namelijk belangrijk voor een fijne samenwerking.

De verhuizing wordt ingepland

Na het gesprek met de verhuisadviseur zal de verhuizing naar Oss worden ingepland. Uiteraard kiezen we de dag uit die voor u het beste uitkomt!

Helemaal ontzorgd

De laatste stap is wachten tot de gekozen datum is aangebroken. U kunt natuurlijk wel al beginnen met het sorteren en inpakken van al uw spullen, zodat we deze op de verhuisdag meteen in kunnen laden. Samen zorgen we ervoor dat u helemaal ontlast wordt tijdens het verhuizen naar Oss!

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Naar Oss verhuizen – onze services

Omtrent verhuizingen naar Oss bieden wij onder andere de volgende diensten aan:

 

Zakelijke verhuizingen:

Naast particuliere verhuizingen regelen we ook zakelijke verhuizingen. Wilt u als ondernemer een betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelen in Oss met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Kies dan voor MAK verhuizingen.

 

Opslag

Kunt u niet meteen in uw volgende woning of bedrijfspand? Dan bieden wij ook nog de optie om uw inboedel veilig en betrouwbaar op te slaan in een van de opslagplaatsen van ons verhuisbedrijf. Vanuit Oss regelen wij zowel particuliere als zakelijke opslag. Hiervoor kunt u ook eenvoudig en snel een offerte aanvragen.

Transport

Heeft u transport nodig voor het verplaatsen van al uw verhuisdozen en meubels? Wij kunnen al uw spullen zorgvuldig vervoeren.

Ontruimingen

Als we spreken over een ontruiming, is er meestal sprake van een dringende situatie. Wij hebben ook een gespecialiseerd team voor ontruimingen. Dus ook als er een woning ontruimd moet worden, kunt u bij ons terecht.

Losse services

Wij doen er alles aan om uw verhuizing naar Oss zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Er is bij ons geen vraag te veel. Iedere verhuizing, inboedel en situatie is anders. Daarom bieden we voor alles maatwerk aan!

Verhuizingen naar Oss – de mogelijkheden

Naast de particuliere en zakelijke verhuizingen bieden we ook speciale soort verhuizingen aan:


Budget verhuizingen

Een budget verhuizing is over het algemeen goedkoper dan de andere verhuisopties. Zo kunt u profiteren van onze hoogwaardige verhuisdiensten tegen een lager tarief!

Deel verhuizing

Is het laten verhuizen van uw gehele inboedel te duur? Dan kunt u er ook voor kiezen om alleen de grote meubels en voorwerpen te laten vervoeren. Hierdoor hoeft u niet alles te laten vervoeren en zult u uiteraard minder betalen! Wilt u weten hoeveel een deel verhuizing van ons verhuisbedrijf kost in Oss? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Senioren verhuizing

Bij ouderen ontstaat er vaak de wens om in een compacte seniorenwoning te gaan wonen. Een seniorenverhuizing lijkt veel op een gewone verhuizing, maar er zijn natuurlijk ook verschillen.

Het verschil is dat men bij senioren verhuizingen over het algemeen nog meer hulp ontvangt van ons verhuisbedrijf. Zo wordt bij seniorenverhuizingen in Oss bijvoorbeeld ook geholpen bij het (de)monteren van de meubels en het inrichten van uw nieuwe woning.

Studenten verhuizing

Naast het doen van budgetverhuizingen, deelverhuizingen en seniorenverhuizingen, bieden we ook studentenverhuizingen aan. Dus gaat u nu of over een tijdje verhuizen naar een studentenkamer in Oss? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.