Verhuisbedrijf Heerlen

Bent u op zoek naar een deskundig verhuisbedrijf in Heerlen en omstreken? MAK Verhuizingen helpt u graag met het zorgeloos verhuizen naar Heerlen. Wij leveren verhuizingen op maat, dus we maken een verhuisplan dat volledig aansluit op uw woonsituatie, uw wensen en uw behoeftes. Iedere verhuizing is immers anders. Door een verhuisplan op maat weet u zeker dat u zorgeloos en snel kunt verhuizen zonder onnodige kosten te maken. Wilt u alvast een beeld krijgen van het kostenplaatje? Als u via onze website een gratis offerte aanvraagt, ontvangt u deze al binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Wat voor soort verhuizingen verzorgen wij?

Bij MAK Verhuizingen kan iedereen terecht voor zijn of haar verhuizing. Of u nu als student, senior, familie of in welke situatie dan ook wilt verhuizen van of naar Heerlen – wij staan klaar om u volledig te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als voor zakelijke verhuizingen. Ook verzorgen wij Budget verhuizingen. Mocht u maar een klein budget hebben voor uw verhuizing, dan kunnen we een speciaal plan op maat voor u opstellen. Zo kunt u toch van onze hoogwaardige diensten gebruik maken. Daarnaast bieden wij ook Deel verhuizingen aan. Dat wil zeggen dat u volledig zelf kunt bepalen welk deel van uw inboedel u zelf verhuist en welke spullen u liever door ons verhuisbedrijf naar uw nieuwe huis laat vervoeren. Zo kunt u ervoor kiezen om kosten te besparen en enkel de zware en grotere meubels door ons te laten verhuizen. Wilt u graag meer weten over onze verschillende soorten verhuizingen? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Deeldiensten van MAK Verhuizingen

U hoeft niet uw complete verhuizing door ons te laten uitvoeren. Wij bieden ook een Deel service aan waarbij u geselecteerde diensten bij ons kunt afnemen. Wij kunnen bijvoorbeeld de piano verhuizen. We hebben een inpak service, waarbij wij uw spullen inpakken. Daarnaast hebben we een demontage service, waarbij we helpen met het monteren en demonteren van uw meubels.

Levering van inpakmaterialen

Het verhuizen start natuurlijk allemaal met het inpakken van uw inboedel. Hierbij moet u georganiseerd en goed voorbereid te werk gaan. Het is vooral belangrijk dat u de juiste en voldoende inpakmaterialen en verhuisdozen tot uw beschikking heeft. Hier kan ons verhuisbedrijf voor zorgen. Nadat wij samen hebben doorgenomen welke spullen er allemaal moeten worden meeverhuisd naar het nieuwe adres, komen we bij u langs om de juiste inpakmaterialen te leveren. Voor alle spullen in uw huis hebben wij wel een geschikte verhuisdoos. Zo leveren wij bijvoorbeeld schilderijdozen, garderobedozen, flesdozen en boekendozen. Ook krijgt u van ons voldoende inpakpapier en noppenfolie geleverd. Op deze manier kunt u al uw spullen veilig en praktisch inpakken en voorkomt u eventuele beschadigingen. Dankzij onze handige inpakmaterialen en verhuisdozen wordt het inpakken een fluitje van een cent.

Vervoeren van uw inboedel

De specialisatie van MAK Verhuizingen is toch wel het vakkundig vervoeren van uw inboedel. Het verhuizen naar uw nieuwe plekje wordt een stuk gemakkelijker wanneer u het zware werk overlaat aan de professionals. Wij transporteren al uw spullen snel en veilig naar uw nieuwe adres. Fijn toch, als u niet zelf alles hoeft in te laden, te vervoeren en weer uit te laden? Bovendien zijn je spullen ook nog eens verzekerd.

Inboedelopslag

Als u gaat verhuizen, kan het voorkomen dat u eerst nog tijdelijk ergens anders moet wonen. Het is dan onlogisch of lastig om uw gehele inboedel op te slaan in uw tijdelijke woning. Inboedelopslag vormt dan een uitkomst. De medewerkers van ons verhuisbedrijf komen bij u langs om de spullen die u tijdelijk kwijt wilt op te halen. Deze spullen worden dan op een goed bewaakte plek opgeslagen. Op deze manier creëert u niet alleen meer rust in uw tijdelijke verblijfplaats, maar ook in uw hoofd. En dat kunt u wel gebruiken tijdens uw verhuizing.

Waarom kiezen voor MAK Verhuizingen?

U kiest bij een verhuizing naar Heerlen voor een ervaren verhuisbedrijf. MAK Verhuizingen heeft veel ervaring, waardoor u ervan verzekerd bent dat u een snelle, soepele en efficiënte verhuizing tegemoet gaat. Wij hebben bovendien meerdere verhuiswagens in het wagenpark, waardoor er altijd een verhuiswagen is die past bij de grootte van uw inboedel. Bovendien bieden veel gerenommeerde verhuisbedrijven goede verzekeringen van uw inboedel. Zo bent u goed gedekt bij schade. Verdere voordelen zijn:

  • – Goede service tegen de scherpste prijzen
  • – Een aanspreekpunt bij vragen
  • – Begeleiding op maat
  • – Inpakmaterialen erbij geleverd
  • – Verhuislift te huur
  • – Handige verhuistips op de website
  • – Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.