Verhuisbedrijf Heerlen

Bent u op zoek naar een deskundig verhuisbedrijf in de omgeving van Heerlen? MAK verhuizingen levert verhuizingen op maat. Dus als u van, naar of in Heerlen gaat verhuizen, dan stellen we graag een op maat gemaakt plan voor u op dat volledig aansluit op uw woonsituatie, uw wensen en behoeftes. Iedere verhuizing is immers anders. We bekijken daarom aandachtig hoe we uw verhuizing in Heerlen het beste kunnen aanpakken en welke diensten hiervoor nodig zijn. Op deze manier weet u zeker dat u zorgeloos en snel kunt verhuizen zonder onnodige kosten te maken. Wilt u alvast een beeld krijgen van het kostenplaatje? Als u via onze website een gratis offerte aanvraagt, ontvangt u deze al binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Zonder stress verhuizen naar Heerlen

Veel mensen onderschatten wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Het inpakken, vervoeren en uitladen van uw inboedel kost veel meer werk en tijd dan men denkt. Bovendien kunnen er allerlei dingen fout gaan. Als onervaren verhuizer kunt u namelijk iets in de rug krijgen van al dat tillen en bovendien kunnen er tijdens het verhuizen beschadigingen aan uw spullen ontstaan. De ervaren verhuizers van ons verhuisbedrijf nabij Heerlen weten precies hoe ze zorgvuldig met uw spullen om moeten gaan. Zij zorgen ervoor dat die grote, glazen vaas, die nieuwe tafel en dat prachtige, antieke servies snel en veilig worden verhuisd naar uw nieuwe huis in Heerlen en op de goede plek komen te staan. Op deze manier kunt u zonder veel moeite of stress verhuizen naar uw nieuwe plekje.

Wat voor soort verhuizingen in Heerlen verzorgen wij?

Bij ons verhuisbedrijf nabij Heerlen kan iedereen terecht voor zijn of haar verhuizing. Of u nu als student, senior, familie of in welke situatie dan ook wilt verhuizen naar Heerlen – wij staan klaar om u volledig te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als voor zakelijke verhuizingen. Ook verzorgen wij Budget verhuizingen. Mocht u maar een klein budget hebben voor uw verhuizing, dan kunnen we een speciaal plan op maat voor u opstellen zodat u toch van onze hoogwaardige diensten gebruik kunt maken.

Daarnaast bieden wij ook Deel verhuizingen aan. Dat wil zeggen dat u volledig zelf kunt bepalen welk deel van uw inboedel u zelf verhuist en welke spullen u liever door ons verhuisbedrijf naar uw nieuwe huis in Heerlen laat vervoeren. Zo kunt u ervoor kiezen om kosten te besparen en enkel de zware en grote meubels door ons te laten verhuizen. Wilt u graag meer weten over onze verschillende soorten verhuizingen? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Verhuizen in Heerlen met MAK verhuizingen

Wilt u uw verhuizing in, naar of van Heerlen zo zorgeloos mogelijk laten verlopen? Schakel dan de hulp in van onze verhuisprofessionals. Wij maken uw verhuizing een stukje makkelijker aan de hand van de volgende diensten:

Levering van inpakmaterialen

Het verhuizen in Heerlen start natuurlijk allemaal met het inpakken van uw inboedel. Hierbij moet u georganiseerd en goed voorbereid te werk gaan. Het is vooral belangrijk dat u de juiste en voldoende inpakmaterialen en verhuisdozen tot uw beschikking heeft. Hier kan ons verhuisbedrijf nabij Heerlen voor zorgen. Nadat wij samen hebben doorgenomen welke spullen er allemaal moeten worden meeverhuisd naar Heerlen, komen we bij u langs om de juiste inpakmaterialen te leveren. Voor alle spullen in uw huis hebben wij wel een geschikte verhuisdoos. Zo leveren wij bijvoorbeeld schilderijdozen, garderobedozen, flesdozen en boekendozen. Ook krijgt u van ons voldoende inpakpapier en noppenfolie geleverd. Op deze manier kunt u al uw spullen veilig en praktisch inpakken en voorkomt u eventuele beschadigingen. Dankzij onze handige inpakmaterialen en verhuisdozen wordt het inpakken een fluitje van een cent.

Vervoeren van uw inboedel

De specialisatie van MAK verhuizingen is toch wel het vakkundig vervoeren van uw inboedel. Het verhuizen naar uw nieuwe plekje in Heerlen wordt een stuk gemakkelijker wanneer u het zware werk overlaat aan de professionals. Wij transporteren al uw spullen snel en veilig naar uw nieuwe adres. Fijn toch, als u niet zelf alles hoeft in te laden, te vervoeren en weer uit te laden?

Inboedelopslag

Als u naar Heerlen gaat verhuizen, kan het voorkomen dat u eerst nog tijdelijk ergens anders moet wonen. Het is dan onlogisch of lastig om uw gehele inboedel op te slaan in uw tijdelijke woning. Inboedelopslag vormt dan een uitkomst. De medewerkers van ons verhuisbedrijf komen bij u in Heerlen langs om de spullen die u tijdelijk kwijt wilt op te halen. Deze spullen worden dan op een goed bewaakte plek opgeslagen. Op deze manier creëert u niet alleen meer rust in uw tijdelijke verblijfplaats, maar ook in uw hoofd. En dat kunt u wel gebruiken tijdens uw verhuizing in Heerlen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of wilt u graag van A tot Z ontzorgd worden tijdens uw verhuizing? Neem dan contact op met een van onze verhuisadviseurs. Wij geven u graag meer informatie en plannen indien gewenst uw verhuizing in.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.