Verhuisbedrijf Brunssum

Uw zoektocht naar een fijn verhuisbedrijf in Brunssum stopt hier! Voor zowel verhuizingen naar Brunssum als vertrekken uit Brunssum zijn wij uw partner. Als professioneel verhuisbedrijf voeren wij dagelijks verhuizingen uit in Limburg. Iedere keer weer zorgen wij voor een snelle en soepele verhuizing, uiteraard met de juiste voorbereiding en het juiste materiaal. Al jaren staan wij bekend als een betrouwbaar verhuisbedrijf uit Sittard (nabij Brunssum). In deze jaren hebben wij talloze particulieren, maar ook kleine en grote bedrijven geholpen met verhuizen van, in en naar Brunssum. Onze efficiëntie maakt dat wij tegen voordelige tarieven kunnen verhuizen. Daarvoor hoeven we geen kwaliteit in te leveren. Van piano’s tot aan waterbedden, u kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuizen het!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Direct inzetbaar verhuisbedrijf nabij Brunssum

Ons verhuisbedrijf maakt voor uw verhuizing in Brunssum gebruik van professioneel verhuismateriaal. Wij vinden het namelijk even belangrijk als u dat uw eigendommen ongeschonden op de nieuwe plek van bestemming terecht komen. Verhuisdekens, meubelrollers, steekwagens, spanbanden, een gereedschapskoffer… we hebben het allemaal en meer! Over uw spullen hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Verhuizen in of naar Brunssum is voor velen een stressvolle gelegenheid. Hier hebben wij volledig begrip voor en wij vinden het dan ook belangrijk dat u op een snelle, duidelijke, maar vooral stressvrije manier kan verhuizen in of naar Brunssum. Benieuwd naar de kosten? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u al een persoonlijke offerte met daarin een overzicht van de volledige kosten. Bij ons geen onverwachte kosten achteraf, of het nu om een studentenkamer of een groot huis gaat.

Verhuizen in/naar Brunssum was nog nooit zo makkelijk

Of u nu naar Amsterdam of Brunssum gaat verhuizen, verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Het is niet meer dan normaal dat u wilt dat alles goed geregeld is. Op papier klinkt het allemaal zo simpel: uw spullen in dozen inpakken, alles in de verhuisbus en alles uitpakken. Toch komt er veel meer kijken bij een verhuizing naar Brunssum. Denk bijvoorbeeld aan uw fiscale zaken op orde krijgen, uw nieuwe adres doorgeven aan verschillende instanties, verzekeringen regelen, nieuwe contracten afsluiten voor gas, licht, internet, televisie en ga zo maar door. Laat ons u helpen door alvast de materiële verhuizing uit handen te nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op de overige belangrijke zaken. Wij zorgen ervoor dat u zonder rugpijn van het sjouwen kunt intrekken in uw nieuwe woning. Woont u op een hoger gelegen etage? Ook dat is geen enkel probleem bij MAK verhuizingen. Met onze verhuislift kunnen wij snel en gemakkelijk hogere etages bereiken. Dit scheelt gesjouw en verkleint de kans op beschadigingen aan uw inboedel, wel zo fijn!

 

Zorgvuldige transport tijdens uw verhuizing naar Brunssum

Onze verhuisspecialisten zijn getraind in het verplaatsen van breekbare en waardevolle spullen en in het in- en uit elkaar halen van gecompliceerde meubelstukken. Wij streven er als verhuisbedrijf in omgeving Brunssum naar uw waardevolle apparatuur, elektronica, kunstwerken, documenten en antieken met uiterste zorgvuldigheid te behandelen. Schadevrij transporteren staat bij ons hoog in het vaandel! Naast veilige transport van uw inboedel bieden wij ook de mogelijkheid om spullen op te slaan in onze tijdelijke opslagruimte. Heeft u tijdens uw verhuizing naar Brunssum bijvoorbeeld een tijdelijk onderkomen waar uw inboedel niet helemaal past? Dan biedt onze opslagruimte de oplossing! Ook voor zakelijke opslag van goederen bieden wij een passende oplossing. Zakelijke bezittingen zoals inventaris en archieven slaan wij gedurende een zakelijke verhuizing tijdelijk voor u op. Uw inboedel is altijd op afspraak bereikbaar.

 

 

 

MAKverhuizingen

Voeg je header hier toe

MAK verhuizingen staat voor u klaar als verhuisbedrijf in Brunssum

Waarom kiezen voor MAK verhuizingen? Onze werkwijze is altijd zeer persoonlijk en transparant, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast beschikken wij over een enthousiast team van professionals. Onze medewerkers weten van aanpakken en hoe ze een verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Jarenlange ervaring en expertise is wat ons verhuisbedrijf nabij Brunssum zeer vakkundig maakt. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing snel en stressloos verloopt.

 

Om uw spullen zo veilig mogelijk te verhuizen in Brunssum, nemen wij geen enkel risico. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest professionele materialen. Naast transport van uw inboedel, nemen wij ook montagewerkzaamheden graag uit handen. Denk hierbij aan complexe meubelen in en uit elkaar monteren of wasmachines aan- en afkoppelen. Mocht het toch nog voorkomen dat u een klacht heeft of dat uw spullen op de een of andere manier schade hebben opgelopen? Dan handelen wij deze zaak zeer zorgvuldig af! U betaalt pas wanneer u tevreden bent en alles is afgerond. Want wij zijn pas tevreden als u dit bent.

Neem contact op

Dus, hulp nodig bij verhuizen naar Brunssum? Twijfel niet te lang en vraag vandaag nog een offerte aan of een vrijblijvend verhuisadvies. Heeft u nog vragen of was er iets onduidelijk? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan klaar als uw verhuisbedrijf in Brunssum. Ook als u gaat verhuizen naar omliggende steden zoals Echt of Landgraaf, staan wij voor u klaar!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.