Verhuisbedrijf Brabant

MAK verhuizingen is hét verhuisbedrijf dat in Brabant voor u klaar staat. Wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Onze professionals ontnemen u graag alle stress en zorgen tijdens uw verhuizing van of naar Brabant. Bij MAK verhuizingen kunt u al verhuizen vanaf €150,-. Wilt u weten wat uw verhuizing precies gaat kosten? Klik dan hier voor een gratis offerte. Ons verhuisteam is er voor iedereen en gaat elke uitdaging aan.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Naar Brabant verhuizen met een overzichtelijk verhuisplan

MAK verhuizingen is er voor particuliere en zakelijke verhuizingen in Brabant. Onze professionals staan klaar om u hulp te bieden via onze inpak-, demontage- en montageservice. Voordat onze professionals beginnen met verhuizen, bespreken wij eerst alle wensen en behoeften met u. Nadat wij een duidelijk beeld hebben, zal de verhuisadviseur van MAK verhuizingen een plan opstellen dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften. In dit plan voor de verhuizing zal ook een duidelijke prijs worden opgenomen. U hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor onnodige en onverwachte kosten. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel uw verhuizing naar Brabant uit handen geven.

 

Services tijdens verhuizingen in/naar Brabant

Ons verhuisbedrijf biedt in Noord-Brabant en Zuid-Brabant verschillende services en diensten aan. U kunt bij ons ook in het weekend verhuizen in of naar Brabant. U kunt zelf bepalen hoeveel taken van de verhuizing naar Brabant u uit handen wil geven. U kunt ervoor kiezen om slechts een deel van de verhuizing of de gehele verhuizing uit handen te geven. De services/diensten die wij onder andere aanbieden zijn:

 

Verhuisdozenservice

MAK verhuizingen biedt ten eerste een verhuisdozenservice aan. U profiteert bij een verhuizing standaard van deze service. Deze service werkt met een borgbetaling op herbruikbare materialen. Bij deze service kunt u gebruikmaken van onder andere verhuisdozen, inpakpapier en noppenfolie.

Om de inboedel zo veilig mogelijk in te kunnen pakken, biedt ons verhuisbedrijf in Noord- en Zuid-Brabant verschillende verhuisdozen aan. Wij bieden onder andere verhuisdozen aan die geschikt zijn voor uw garderobe, boeken, flessen en schilderijen.

Transport

Ons verhuisbedrijf regelt in Brabant ook meubel-, keuken-, spoed- en internationaal transport. Ons verhuisbedrijf staat in Brabant bekend om het vakkundig transporteren van uw inboedel. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en netjes worden verhuisd naar Brabant. U hoeft niet bang te zijn voor eventuele beschadigingen aan uw inboedel. U bent bij MAK verhuizingen verzekerd tot €100.000 aan schade.

Opslag

Ons verhuisbedrijf bij Brabant biedt ook opslagruimte aan. In onze opslagruimte kunt u uw privé- en zakelijke eigendommen tijdelijk opslaan. De opslagruimte van MAK verhuizingen is erg handig als u tijdens uw verhuizing tijdelijk in een ander onderkomen verblijft waar uw eigen inboedel niet volledig in past. Onze professionals komen graag bij u langs om de spullen voor de opslagruimte mee te nemen. Mocht u de spullen uit de opslagruimte opeens nodig hebben, dan kunt u gerust een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Ontruimingen

Bij een ontruiming is vaak sprake van een dringende situatie. U kunt in dit geval contact opnemen met ons verhuisbedrijf. Wij komen dan naar Brabant om ervoor te zorgen dat uw woning, winkel of kantoorpand vakkundig wordt ontruimd.

Gevaren bij een verhuizing

Een verhuizing is niet altijd zonder risico’s. Een verhuizing brengt ten eerste veel tijd en stress met zich mee. Stress heeft een negatieve invloed op de werking van het hart en bloedvaten. Dit kan zelfs leiden tot een hartkramp of hartstilstand. Daarnaast kunnen er ook verschillende fysieke klachten (zoals rugpijn) optreden tijdens een verhuizing, bijvoorbeeld door een verkeerde tiltechniek. Naast rugklachten kunt u uw lichaam ook verdraaien tijdens het tillen van zware objecten. Bovendien liggen bij een verhuizing vaak allerlei spullen door het hele huis. Het is niet de eerste keer dat iemand hierover valt en zich bezeert.

Niet alleen kan er iets met u gebeuren tijdens het verhuizen in of naar Brabant; ook uw inboedel kan beschadigd raken. Als u ook maar een seconde de aandacht er niet bijhoudt, dan ligt die prachtige vaas in scherven of dan zit er een flinke kras op uw nieuwe bank. Wilt u dit soort gevaren en beschadigingen voorkomen, kies dan voor MAK verhuizingen. Ons verhuisbedrijf staat in Brabant bekend om onze professionaliteit en zorgvuldigheid.

verhuisbedrijf Brabant

Tot slot

MAK verhuizingen biedt maatwerk voor iedere verhuizing. Wij verzorgen de verhuizing van iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sittard, maar wij reizen af naar verschillende locaties in Nederland om u te helpen tijdens uw verhuizing. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, zodat u met een gerust hart kunt toeleven naar uw verhuizing naar Brabant, of u nu naar Vught of Veldhoven gaat verhuizen: wij staan voor u klaar!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.