Verhuisbedrijf Boxmeer

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Boxmeer, dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres. We zorgen voor een schadevrij en veilig transport van uw inboedel. Stop met te veel betalen voor uw verhuizing, want wij doen dit voor een leuke prijs. Vanaf € 150 kunt u bij ons al verhuisd zijn naar Boxmeer. Naast dat wij diensten leveren voor een aantrekkelijke prijs, zijn al uw spullen en meubels altijd goed verzekerd, tot een bedrag van maar liefst € 100.000. Als u meer informatie wilt over verhuizen naar Boxmeer, lees dan vooral verder!

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizing naar Boxmeer – tarieven

Bij MAK verhuizingen zien wij iedere verhuizing als uniek. Het is dan ook onmogelijk om vaste prijzen op te geven bij verhuizingen naar Boxmeer. U kunt bij ons wel een gratis offerte aanvragen, waarin we u precies aan kunnen geven wat uw verhuizing naar Boxmeer gaat kosten.

Verhuizen naar Boxmeer – werkwijze

Voordat u met ons in zee gaat, is het belangrijk dat u weet wat onze werkwijze is. Verhuizen naar Boxmeer gaat bij ons via de volgende stappen:

Vraag uw offerte aan

Begin met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wanneer u gaat verhuizen naar Boxmeer, zal de offerte voor u helemaal op maat worden gemaakt. Bij de aanvraag dient u een aantal zaken in te vullen. U geeft aan om wat voor een soort verhuizing het gaat, u geeft de verwachte verhuisdatum door, u vult het huidige adres en het nieuwe adres in en tenslotte laat u uw persoonsgegevens achter. Op het moment dat we al uw gegevens hebben ontvangen, gaat een van onze specialisten van ons verhuisbedrijf ermee aan de slag. In Boxmeer heeft u in de tussentijd vast wel wat te doen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact met de verhuisadviseur

Na de aanvraag van de offerte zal een van onze verhuisadviseurs contact met u opnemen over de verhuizing naar Boxmeer. De verhuisadviseur zal alle details met betrekking tot de verhuizing met u bespreken. Denk hierbij aan zaken waarmee u rekening moet houden en de kosten van de verhuizing in Boxmeer. Wij staan voor een transparante en heldere communicatie, want alleen zo houden wij de klant tevreden.

De verhuizing naar Boxmeer wordt ingepland

Aan het einde van het gesprek zal onze verhuisadviseur samen met u een verhuisdag inplannen voor uw verhuizing naar Boxmeer. We kiezen samen met u een dag uit die voor u het beste uitkomt!

Helemaal ontzorgd

De laatste stap van onze werkwijze is wachten totdat de gekozen datum is aangebroken. Begin alvast met het sorteren en het inpakken van uw spullen. De spullen zullen op de gekozen datum worden ingeladen in onze verhuisbus. We zorgen er samen voor dat u helemaal wordt ontlast tijdens de verhuizing naar Boxmeer! Ook voor andere plaatsen binnen Brabant, zoals Bergen op Zoom en Roosendaal, staan wij klaar voor u!

verhuisbedrijf Boxmeer

Onze services wanneer u naar Boxmeer gaat verhuizen

Bij alle verhuizingen naar Boxmeer bieden wij de volgende services aan:

Zakelijke verhuizingen

Wilt u als ondernemer een betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelen in Boxmeer? Dan bent u bij MAK verhuizingen aan het juiste adres voor uw zakelijke verhuizing.

Opslag

Naast het verhuizen van uw inboedel kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw inboedel op te slaan. Dit is handig als u bijvoorbeeld niet meteen in uw volgende woning of bedrijfspand kunt. U kunt alles kwijt in de opslagplaats van ons verhuisbedrijf. Dus ook in Boxmeer kunt u kiezen voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Als u hier interesse in heeft, kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen.

Transport

Het klinkt misschien heel logisch, maar als u hulp nodig heeft bij het verplaatsen en vervoeren van uw meubels en verhuisdozen, dan kunt u ons verhuisbedrijf inschakelen in Boxmeer.

Ontruimingen

Naast een verhuisteam hebben we ook een team dat gespecialiseerd is in ontruimingen. Bij een ontruiming is er sprake van een dringende situatie. Moet u iets ontruimen? Twijfel dan niet en raadpleeg ons verhuisbedrijf voor een ontruiming in Boxmeer.

Losse services

Bij ons is geen vraag te veel. Naast het verhuizen naar Boxmeer kunnen wij voldoen aan al uw wensen. We bieden voor alles maatwerk aan!

Diverse verhuizingen naar Boxmeer

Naast het doen van zakelijke en particuliere verhuizingen bieden we meer soorten verhuizingen aan:

Budget verhuizingen

Verhuizingen zijn over het algemeen erg duur. Daarom kan bij ons gekozen worden voor een budget verhuizing. Met een budget verhuizing kunt u tegen een lager tarief profiteren van onze hoogwaardige verhuisdiensten.

Deel verhuizing

Op het moment dat u uw hele inboedel wilt verhuizen, zal dit ook een hoge prijs hebben. U kunt bij ons kiezen om alleen maar de grote voorwerpen en meubels te laten vervoeren. Doordat u niet alles laat vervoeren, zult u ook een gereduceerde prijs betalen. Als u wilt weten wat een deelverhuizing kost van ons verhuisbedrijf en u woont in Boxmeer, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Senioren verhuizing

Ouderen kiezen er vaker voor om in een compacte seniorenwoning te gaan wonen. Een seniorenverhuizing wijkt af van een gewone verhuizing. Bij een seniorenverhuizing krijgt men meer hulp. U wordt dan bijvoorbeeld geholpen bij het demonteren en monteren van meubels en het inrichten van de nieuwe woning.

Studenten verhuizing

Gaat u over een tijdje op kamers, raadpleeg dan vooral ons verhuisbedrijf. In Boxmeer hebben we al meerdere studenten verhuizingen gedaan.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.