Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Binnenkort is het zover, u gaat verhuizen naar Bergen op Zoom. Wellicht bent u nog op zoek naar een deskundig en betrouwbaar verhuisbedrijf dat u in Bergen op Zoom komt uithelpen. Wij staan in dat geval graag voor u klaar! Wij hebben al talloze klanten in deze stad, maar ook in de rest van Nederland, mogen uithelpen bij hun verhuizing. Wilt u ook graag volledig worden ontzorgd op de  grote verhuisdag? Neem dan contact op met MAK verhuizingen. Wij nemen de verhuistaken en bijkomende verhuisstress graag van u over en leiden uw verhuizing naar Bergen op Zoom in goede banen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

Verhuizen naar Bergen op Zoom

Op welke manier maken wij uw verhuizing een stuk makkelijker en aangenamer? Dat bepaalt u helemaal zelf. Wij bieden namelijk verschillende verhuisdiensten aan. Denk hierbij aan een verhuisdozenservice, het transport van uw meubels en inboedeltransport. Bovendien heeft u binnen een bepaalde dienst ook nog veel zeggenschap. Zo kunt u er bij ons inboedeltransport voor kiezen om alles door ons te laten doen of slechts een gedeelte van uw inboedel door ons verhuisbedrijf naar Bergen op Zoom te laten vervoeren. Op deze manier heeft u de kosten van de verhuizing goed in de hand. Dus, heeft u maar een klein budget en bent u niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Schakel ons dan uitsluitend in voor deeldiensten.

 

Diverse verhuizingen naar Bergen op Zoom

Wanneer u naar Bergen op Zoom gaat verhuizen, dan kan dat zowel particulier of zakelijk zijn. In beide gevallen staan wij klaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Onder onze particuliere verhuizingen vallen zowel reguliere verhuizingen, senioren verhuizingen, studenten verhuizingen en ontruimingen. Bij senioren verhuizingen bijvoorbeeld gaan wij net dat stapje verder om de verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken voor de persoon die gaat verhuizen naar Bergen op Zoom. Hij/zij is wellicht slecht ter been en heeft net wat extra hulp nodig, bijvoorbeeld bij het demonteren en monteren van bepaalde meubels.

Maar ook als u een zakelijke verhuizing naar Bergen op Zoom op de planning heeft staan, kunt u dus bij ons terecht. Dus mocht u een nieuw kantoor hebben gevonden of mocht u intern gaan verhuizen, dan neemt MAK verhuizingen graag zoveel mogelijk werkzaamheden van u over. Op deze manier kunt u zich zoveel mogelijk richten op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf en kan iedereen zijn werkzaamheden weer snel hervatten. Hoe groot de omvang van uw zakelijke verhuizing ook is, wij nemen de klus graag aan en leiden alles in goede banen.

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

 


Ons verhuisbedrijf brengt inpakmaterialen naar Bergen op Zoom

De verhuizing begint natuurlijk bij het inpakken van al uw spullen. Dit is nogal een grote klus. Wij raden u aan om dit kamer voor kamer te doen en te werken met degelijke inpakmaterialen. Deze inpakmaterialen kunnen wij alvast voor u regelen. Ons verhuisbedrijf komt bij u in Bergen op Zoom langs om u alle benodigde verhuisdozen, noppenfolie, inpakpapier en andere materialen te leveren. Dit gebeurt ruim voor de verhuisdatum, zodat u alle tijd heeft om uw spullen op een overzichtelijke manier in te pakken en niet hoeft te stressen. De service wordt gratis aangeboden bij onze verhuisdienst, er is enkel een borgbetaling nodig. De inpakmaterialen worden na de verhuizing namelijk weer bij u thuis opgehaald.

 

Voeg je header hier toe

Meubels naar Bergen op Zoom verhuizen

Het zwaarste werk bij een verhuizing is meestal het inboedeltransport. Hier komt namelijk een heleboel bij kijken. Al uw meubels en verhuisdozen moeten namelijk worden verhuisd naar uw nieuwe adres in Bergen op Zoom. Hiervoor heeft u ten eerste een grote verhuisbus nodig. Ten tweede iemand die deze verhuisbus op en neer kan rijden en ten derde mensen die alle spullen in- en uitladen.

Bovendien kunt u bij het verplaatsen van uw inboedel te maken krijgen met allerlei uitdagingen. Zo kan het zijn dat u die zware kast niet in uw eentje of met uw familieleden gedragen krijgt. Ook kan het voorkomen dat een bepaald meubelstuk zoals een bank of bed niet door de deur past. Hoe gaat u dit soort uitdagingen oplossen? MAK verhuizingen weet er wel raad mee. Wij hebben de juiste tools, kennis en draagkracht in huis om alle verhuisuitdagingen het hoofd te bieden.

Ons verhuisteam staat klaar om uw gehele inboedel op te halen bij u thuis en deze te vervoeren naar uw nieuwe woonplek. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw spullen en is uw inboedel tot een hoog bedrag bij ons verzekerd. Ga u dus niet zelf in alle bochten wringen om al die zware en kostbare spullen naar Bergen op Zoom te verhuizen. Voordat u het weet, gaat u door uw rug of ligt uw nieuwe servies in scherven. Laat ons verhuisbedrijf het inboedeltransport naar Bergen op Zoom regelen.

Verhuizing inplannen

Wilt u graag een van onze diensten afnemen? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. Zodra wij een idee hebben van uw specifieke wensen en woonsituatie, kunnen wij een offerte op maat opstellen en kunnen wij de verhuizing inplannen. Gaat u verhuizen buiten Bergen op Zoom? Ook voor verhuizingen naar bijvoorbeeld Boxmeer en Roosendaal staan wij klaar voor u!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.