Verhuisbedrijf Arnhem

Klinkt hulp van een verhuisbedrijf in Arnhem u als muziek in de oren, aangezien u binnenkort een verhuizing naar of in Arnhem op de planning heeft staan? MAK verhuizingen neemt graag zoveel mogelijk verhuistaken uit handen om uw verhuizing van A tot Z soepel te laten verlopen. Wij bieden een totaalpakket aan diensten aan. Zo zijn we u graag van dienst met onze verhuisdozenservice, inboedeltransport, inboedelopslag en meer. Lees snel verder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Verhuizen was nog nooit zo gemakkelijk

Fase 1

Vraag uw offerte op maat aan

Fase 2

Contact met onze specialist

Fase 3

Verhuizing wordt ingepland

Fase 4

Ontzorgd van A tot Z

MAK verhuizingen staat voor iedereen klaar

Wij weten als geen ander dat iedere verhuizing anders is en gepaard gaat met verschillende uitdagingen. Zo is een studentenverhuizing met een paar verhuisdozen natuurlijk niet te vergelijken met een grote familieverhuizing. En waar de één naar een eenvloerse villa in Arnhem verhuist, moet de ander zijn gehele inboedel naar de hoogste verdieping van een flatgebouw verhuizen. Ons verhuisbedrijf staat in Arnhem voor iedereen klaar. Het maakt niet uit hoe groot uw inboedel is, hoeveel trappen of liften wij omhoog moeten met de verhuisdozen en welke andere uitdagingen er komen kijken bij uw verhuizing naar Arnhem. Wij vinden voor iedere uitdaging wel een geschikte oplossing. Wij nemen graag bij iedereen de zorgen, stress en moeilijkheden uit handen! Wij zijn werkzaam in heel Gelderland, ook voor uw verhuizing naar Zutphen of verhuizing naar Nijmegen staan wij voor u klaar.

Verhuisplan op maat voor uw verhuizing naar Arnhem

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen wij samen in kaart wat de uitdagingen en wensen zijn voor uw verhuizing naar Arnhem. Op deze manier kunnen wij een duidelijk plan opstellen om uw verhuizing in goede banen te leiden. Welke diensten en welke hulpmiddelen zijn er nodig? Binnen welke tijd moet de verhuizing voltooid worden? En welke afstand moet er worden afgelegd naar de nieuwe woning? Door antwoorden op deze vragen te formuleren, krijgen we ook gelijk een overzicht van de totale kosten van het verhuizen naar Arnhem. Mochten de kosten van het verhuisplan iets hoger uitvallen dan uw budget, dan kunnen we besluiten om bepaalde diensten te schrappen of over te gaan op een budgetverhuizing.

Krijgt u sommige meubels niet door de deur?

Verhuizen is natuurlijk al een hele klus op zich. Maar sommige verhuizingen vormen een extra uitdaging. Het is namelijk niet altijd mogelijk om alle meubels via de normale uitgang naar buiten te krijgen. Zo kan het voorkomen dat een bank, bed of kast te groot is om via de trappengang of door de deur naar buiten te dragen. Hoe kunt u deze meubels dan wel naar uw nieuwe woning in Arnhem verhuizen? Nou, door het gebruik van een verhuislift. Schakel ons verhuisbedrijf in Arnhem in om uw grote meubels via een verhuislift uit uw oude woning te krijgen. Uiteraard kunnen wij de verhuislift ook gebruiken om grote meubels in uw nieuwe woning te krijgen!

MAKverhuizingen

Maak gebruik van onze verhuisdozenservice

Het verhuizen naar Arnhem kan natuurlijk pas plaatsvinden wanneer u al uw spullen heeft ingepakt in dozen. MAK verhuizingen maakt het inpakken graag wat makkelijker en overzichtelijker voor u. Ons verhuisbedrijf komt namelijk graag in Arnhem langs om u te voorzien van alle benodigde inpakmaterialen. Wij leveren degelijke verhuisdozen die ervoor zorgen dat uw spullen niet beschadigd raken. Ook alle benodigde inpakfolie, bubbeltjesplastic enzovoorts kunnen we bij u afleveren. U kunt deze materialen gratis van ons lenen indien u een van de andere verhuisdiensten bij ons afneemt. Hoe handig is dat? U hoeft geen speciale inpakmaterialen meer aan te schaffen en kunt gelijk beginnen met het sorteren en inpakken van uw inboedel.

Wij verhuizen uw inboedel naar Arnhem

Wanneer u gebruikmaakt van onze inboedeltransport, komen wij alle ingepakte dozen bij u ophalen en is uw verhuizing naar Arnhem binnen no-time geregeld. Het dragen en vervoeren van alle verhuisdozen en meubels is vaak een zware klus die de meeste mensen liever uit handen geven. Door ons verhuisbedrijf in te schakelen in Arnhem, valt er een hele last van uw schouders en hoeft u ook geen speciale verhuisbus meer te regelen. Wij hebben alle nodige verhuisbussen en mankracht in huis om uw gehele inboedel snel en veilig naar uw nieuwe woonplek in Arnhem te verhuizen. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw spullen en bent u tot een hoog bedrag verzekerd tegen schade. Zo kunt u zorgeloos verhuizen naar Arnhem.

Meer over MAK verhuizingen

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard, maar actief in heel Nederland. Wij zijn al jaren een begrip in de verhuiswereld. Ons verhuisteam is gespecialiseerd in diverse verhuisklussen van allerlei soorten en maten. Dus ook bij uw verhuizing naar Arnhem kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. Deze ontvangt u al binnen 24 uur in uw mailbox!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Stap 1
Maak uw keuze
Maak jouw keuze
Stap 2
Verwachte verhuisdatum
DD slash MM slash JJJJ
Voorkeuren

Huidige adres

Nieuwe adres
Stap 3
Persoonsgegevens
Map Nederland

Actief door heel Nederland

Verhuizen met gemak in verschillende regio’s

MAK verhuizingen is gevestigd in Sittard. Maar ons verhuisbedrijf is actief door heel Nederland. Wij staan klaar voor studenten tot aan senioren. Van jong tot oud. Van klein tot groot: MAK verhuizingen neemt alle stress en complicaties uit handen. Staat uw regio er niet tussen? Neem gerust even contact op.